גרסאות חדשות!

TheIllustrator

New member
גרסאות חדשות!

לסיטי גייט ולעזריאלים... מה אתם אומרים? מדהים, מה?
אני ממש גאה בדיאגרמות הללו, נראות מושלמות!!!
חברים... כרגיל, בבקשה לא לעשות שימוש בדיאגרמות שלי - תודה מראש.

TheIllustrator

New member
בורה כמו הרוח? ../images/Emo13.gif

BORA זה שם של רוח...
העקום(ולמה את קוראת לו עקום, מה את היית אומרת אם הוא היה אומר עלייך שאת עקומה, זה היה מוצא חן בענייך!? כן, גבירתי הצעירה!?
), זה הפלטינום בת"א - את לא מזהה????
הוא בניין מהמפורסמים בת"א. אגב... כמה שהוא נמוך ביחס לעזריאלים ולגייט, והוא עוד נחשב גבוה בקנה מידה ישראלי!

אושר מ

New member
הא! לי יש גולף לא בורה!:)

ובאשר אליו, ניחשתי שזה פלטניום או מילניום לא ידעתי איזה מהם.. עכשיו אני יודעת:)

TheIllustrator

New member
יש לך אוטו משלך? ../images/Emo13.gif

רוצה להתחרות באפלא ז"ל שלי?
אגב, למה "ניחשת"? הכיצד לא הכרת את המגדל הנטוי היחיד בת"א וייתכן שבארץ כולה?

danezeq

Member
מגדל פלטיניום המכוער

הוא לא המכוער העקום היחיד בארץ יש גם את הראל המכוער והעקום שהוא לא רק זוועה איימתי ומגעיל - ועקום הוא גם מתמוטט

אושר מ

New member
אילו אבל זה ברור

אני לא גרה במרכז, אלא בצפון הארץ, ובישוב ולא עיר. גורדי שחקים הם לא הבנוף פה:) וכן יש לי אוטו אותו אני חולקת עם אחיותי (חסרות הרשיון בנתיים, שישארו ככה טפו טפו טפו) והוא מלני שלושה ימים
אז מזל טוב לי
יאללה ביי

mr. man

New member
גייט

למה יש עליו פס חום באמצע, בערך בגובה של העקום?

TheIllustrator

New member
שאלה מעניינת "למה"... ../images/Emo6.gif

והתשובה היא מאחר וכך קבע הארכיטקט!
אבל אם אתה שואל מה זה, אז התשובה פשוטה עוד יותר... קומת תפעול!

Secular

New member
יפה מאד../images/Emo45.gif

ואגב הפטריק הזה מעתיק ממני וממך מלא בניינים,אני כבר פניתי לדילן בעניין ואני מקווה שנוא יסדר את זה. העזריאלים מדהימים,כל הכבוד!!
הסיטי גייט דורש דיאטה בחלקו המלבני,והשמנה בחלק העגול והאנורקטי
הפלטיניום מצויין,אגב,מה אתה אומר על הגירסה שלי לפלטיניום שהיא מזווית שונה לגמרי מהקובל???

TheIllustrator

New member
המממ.... תודה! ../images/Emo13.gif

באמת!? גרררר...
אני ממש לא אוהב כשמעתיקים ממני בניינים!!!!
ידוע לך מה עוד הוא העתיק ממני???(אני אבדוק זאת בעצמי עוד מעט... כבר ראיתי בעבר שהוא עשה זאת, אבל כבר נמאס לי לחפש אותו!) ואגב עמרי, תודה על הערת תשומת ליבי לעניין, וכן, על הפניה לדילן!
THANKS BRO!
אכן, העזריאלים החדשים פצצה!
אני ממש לא מסכים עמרי... אני חושב שהגייט בפרופורציות מצויינות. יש לזכור, החלק העגול הוא באמת דק... יודע מה, אני אבחן את העניין שוב. בכל מקרה, אם צריך לשנות משהו זה אולי להרחיב קצת את ה"ארובה"(ערן, זה בשבילך איש!
), כך שהחלק הפנימי ייצור פחות "עודף" בחלק התיבתי. נבחן ונראה מה קורה. ולעת עתה, מה אתה אומר על הגייט החדש בכל מקרה? מרהיב, לא ככה?
איפה היא גרסתך לפלטינום??? העלה אותה לפורום ע"מ שנוכל לראות!
(מאיזה זווית ציירת אותו?)

Secular

New member
תגובה...

הפטריק הזה העתיק ממני שלושה בניינים,ושם את זה על שמו... ממך הוא העתיק לפחות שניים,ושניהם בניו-יורק,אני לא זוכר מה שמם... אבל אני מקווה שדילן יעיף אותם! העזריאלים מדהימים
,מגיע לך צל"ש!! גם הסיטי גייט מאד יפה,רק צריך להגדיל את החלק המעוגל,זה הכל!! לצערי,אינני יכול לחשוף את הבניין החדש,וזה מפני שהדיאגרמה היא בתהליך בנייה,והבטחתי לדניאל שזאת תהיה הפתעה
בכל מקרה,אנחנו צריכים נואשות את עזרתך בקביעת סגנון הבנייה-אינטרנשיונל, מודרני וכו´...דניאל ידבר איתך על זה במסנג´ר...

TheIllustrator

New member
אתה מאד מוזר! ../images/Emo5.gif

כיצד ציפית ממני לדעת איך נראה הפלטינום שציירת, אם עדיין לא חשפת את הציור!?
אתה ממש מצחיק!
כן, יש כמה אהבלים שחצי מהדיאגרמה שלהם זה העתקות. מביא קריזה!(אבל לפחות דילן מאד מעריך יצירה מקורית, ככה שאפשר לסמוך עליו בנושא) עמרי, מה אתה אומר, היית עולה אל המצפה בעזריאלים המצויירים?
אני אבדוק את הרחבת החלק המעוגל... נראה איך זה יצא.
עמרי, תגיד, היכן התמונות שהבטחת להעלות לפני איזה שבועיים? זללת אותם או שלחת אותם לשיח יאסין!?
למה הן לא בפורום שלנו?????????????
מהר לפה!

Secular

New member
תודה על המחמאה../images/Emo6.gif

הייתי בטוח שדניאל הראה לך את הדיאגרמה... גם אני הייתי פעם "אהבל" כזה
,אבל כרגע למדתי שיטה מצויינתת ומקורית לציור בניינים שאף אחד באתר לא משתמש בשיטה הזאת,ולכן הבניינים שלי כיום הם ברמה יותר טובה וגם מקוריים
המחשב שלי עמוס בוירוסים,אבל נתתי לדניאל את התמונות כשהייתי אצלו ביום רביעי,ואני מקווה שאיכשהו הוא יעביר לי את התמונות כדי שאוכל לפרסם אותם...

TheIllustrator

New member
על לא דבר! ../images/Emo6.gif

לא הוא לא... הוא סתם עויין!
לא נורא, העיקר שאתה כבר יותר לא מעתיק!
ואגב, כל הכבוד על השיטה המקורית!!! זו הדרך!!!
למה עמוס בווירוסים? איך לך אנטי-וירוס?
ובכלל, ידוע לך מניין הם הגיעו? אז יאללה, שיעלה כבא את התמונות, העצלן!
(של מה הן, אגב?)

Secular

New member
דוקא לנו יש דוורית../images/Emo6.gif

בכל מקרה,הוא אמר לי שהוא הראה לך...כנראה שהייתה היא הבנה. המחשב עמוס בווירוסים בגלל הרשת המחורבנת במכון שמתבססת על גרופוויז, מה שמונע ממני להשתמש בכל המסנג´רים וגם מפיץ מלא וירוסים. בקיץ אני מחליף לADSL בעזרת השם שלא קיים
(אני לא מאמין באלוהים!!) בקיצור,דניאל כרגע משדרג את המחשב,כך שהוא לא יכול לשלוח עד שהוא יסיים את התהליך,תחכה בסבלנות ותראה..........!!

danezeq

Member
אתה הוא המוזר! איש!

אתה הוא האחד המוזר! הראיתי לך את הדיאגרמה - שכחת? בכל מקרה - הנה התזכורת ואגב - מחשבי שודרג והותקן מחדש עכשיו הכל טס! (למרות שזה מחשב ישן)

Secular

New member
הוא כנראה בילה יותר מדי...

עם פיקה צביק
או שפשוט שכח...

TheIllustrator

New member
מאד נחמד! ../images/Emo13.gif

אבל חשוב לציין שהצד האחורי בפלטינום הוא גם נטוי, ולא ישר. ובכל אופן, WELL DONE!

למעלה