גרניטה

רומי 007

New member
גרניטה

איפה הגרניטה הטובה בעיר לדעתכם? אני ממליצה על קפה ויולה בגבעתיים. לקפה יש גם סניף קטן לא רחוק מהמקורי ושם ניתן לשבת או לקחת לפי גגודל הכוס 12-17 ש"ח. מחיר מעולה לגרניטה מצויינת. הכי טעים כשזה עוד לא ממש מוכן אבל גם כלונג דרינק יש הרבה יותר קפה קר מאשר קרח.

omer_sik

New member
האספרסו בר

באספרסו בר מכינים גרניטה טובה מאוד - קרה ובעלת טעם קפה עמוק.

מיכלי56

New member
אבל רומי....

חשבתי שויולה עלה בלהבות בסבב השרפות האחרון ,לא???

רומי 007

New member
מיכלי

גם ויולה המקורית נפתחה שבוע לאחר ההצתה. הבעלים - דני - איש חביב מאוד - מיהר לשקם את המקום והיום מאוד נחמד שם. אני אישית אוהבת יותר את הסניף הקטן שהוא גם חנות עוגות כי שם האוירה אינטימית ומתאימה יותר למפגש של 1:1 או סתם למי שרוצה להתבודד עם עיתון או ספר. מאוד פריזאי במובן הטוב של המילה. הויולה הגדולה מתאימה למפגשים גדולים יותר.

maya100

New member
אילנ'ס - קפה אמיתי וטעיםםםםםם

אישית, מעדיפה אותו נטורל, בלי תוספות טעם.

עמית@

New member
כנ"ל- בלי סוכר, בלי חלב

יש ב"קופי בין" יש ב"אספרסו בר" וב"אילנ'ס"

Lear22

New member
אספרסו בר וקופי בין

אחרי דגימה של באמת כל מקום אפשרי: בקופי בין יש אייס חדש שקוראים לו אייס בלנד בלק ומורכב מתמצית אספרסו בלי חלב שאותה מערבבים עם שבבי קרח ואחת האבקות שלהם - וניל או שוקולד - וזה יוצא מעולה!! טעם חזק מאוד של קפה, בלי חלב מה שמוריד את הקלוריות הרבות שיש באייס. פשוט מעולה. לאנשים שבאמת אוהבים קפה ולא משחקים עם האייס של ארומה או כל המתוקים האחרים באספרסו בר יש אייס לאטה מעולה, שמגיע גם בצורת לייט והוא מצויין! גם עם טעם חזק, גם דל קלוריות. ממש ממש טעים ברוב בתי הקפה שבהם עומדות המכונות של האייסים שנים על גבי שנים יש משקאות מתוקים בטרוף שכל זכר בינם לבין קפה קר הוא רחוק מאוד

meravbr

New member
האמת?

אני וגרנטיות לא הולכות ביחד. משחר ילדותי אני לא מתה על משקאות ברד. אני יותר אוהבת את הקפוצ'ינו פרדו של ארקפה. בכל הברדים בעלי מומחה והכי אוהב את האייס ארומה ואת האייס בלנד של קופי בין ורק במקום שלישי את הגרנטיה מיקס של ארקפה.

למעלה