ג'רנטיק

I Was Hoping

New member
ג'רנטיק

היום ניסיתי בפעם הראשונה טיפול פנים אצל קוסמטיקאית של החברה. חוויות ורשמים: התורה של ג'רנטיק עובדת אחרת לגמרי מכל מה שחשבתי והכרתי עד עכשיו. הכל משלב טיפול מבפנים עם תזונה. לא היה לי שמץ. אחרי טיפובן שיש צורך בהמשך טיפול, גם במוצרים שלהם ל כמובן שיש צורך בהמשך טיפול, גם במוצרים שלהם וגם בטיפולי פנים וגם בתזונה. אצלי למשל, לפי הלשון (!!!) שלי הקוסמטיאית ידעה להגיד לי שאני לא אוכלת בשר, וזה נכון. האמת היא שהיא התאימה לי מוצרים, רק עוד לא החלטתי אם לרכוש אותם או לא, בעיקר בגלל המחיר - הסידרה + הוויטמינים הנלווים ביחד זה משהו כמו 2,200 ש"ח. אני עוד מתלבטת, למרות שאהבתי את השיטה. אין בה כלום מהכימיה ומהקוסמטיקה הנפוצה, שדיי נראה לי שמאסתי בה. אני יודעת שLADY H ניסתה והתמכרה לג'רנטיק, יש כאן עוד מישהי שניסתה ויכולה להמליץ לי או לא להמליץ לי?

Blueberry Kiss

New member
לא ניסיתי אבל 2200 ש"ח נשמע לי כמו

הגזמה מוחלטת ואני בטוחה שרופא או איש מקצוע כלשהו יוכל להמליץ לך על ויטמינים שיתאימו לך במחיר מופחת בהרבה, ומוצרי טיפוח- וישי ואחרים יעשו את העבודה לא פחות טוב לדעתי. אם ג'רנטיק הייתה כזה פלא עולם כולן כבר היו משתמשות בזה. במחירים האלה את יכולה לקנות גם סיסלי ולה פררי.

I Was Hoping

New member
גם לי

זה נראה כמו טירוף מוחלט, אבל מדובר על שישה מוצרים ושני סוגי ויטמינים, רציתי לדעת מה אחרים יודעים על החברה וכו', בעיקר כדי לדעת שלא השתגעתי שהלכתי בלי לקת את המוצרים, זה פשוט נשמע לי כמו מלאאאא כסף

טיי 1

New member
אין לי ניסיון אישי עם ג'רנטיק,

אבל בגלל השם של החברה והפרסומים המשכנעים ,(על הטכנולוגיה ש"באמת" עובדת) גם אני שמתי עליה עין. אבל אפילו אני עם יצר הנהנתנות שלי לגבי קוסמטיקה , חושב שכל הטיפול שמציעים פה (בארץ יש איזה טיפול של 1600 ש"ח בערך) זה טיפה מוגזם (לא חשוב שבתכל'ס אני יכול להוציא אותו סכום בנפרד על שישה מוצרי טיפוח שאני אקנה בסופו של דבר בנפרד בסופרפארם . טוב, לא כזה סכום ,אבל גם כמה מאות שקלים. אולי ייתנו לך דוגמיות ? או משהו שתוכלי להעריך את יעילות הטיפול , שלפחות ייתן לך סיבה לשקול לקנות ? כי כרגע זה נשמע הימור. אני מגבש דעה בעניין : זה די חוצפה לדעתי (אפילו שככה השוק הזה עובד) לצפות מאנשים שיזרקו כזה סכום, כשקשה למדוד את תוצאות הרכישה מעבר לסיסמאות מכירה של עור "חלק, זוהר, בריא" . טוב. חזרה לעבודה :)

טיי 1

New member
שכחתי

Blueberry Kiss

New member
ה- ../images/Emo110.gif שלי שלי ורק שלי../images/Emo88.gif

וה-
של הילה (רק הלוותי לרגע)..

I Was Hoping

New member
תרגיעי../images/Emo88.gif

(הייתי חייבת להחזיר לך על ה"הלוואה" ללא רשות הזאת)

I Was Hoping

New member
זה עוד יותר "מסנוור"

הם כן נתנו לי דוגמיות, והראו לי איך להשתמש במוצרים, וצריך כמות של חוד של עיפרון כל פעם, לא יותר. דבר שני, אמרו לי להתחיל לטפל במוצרים רק בעוד שבועיים-שלושה, כי בטיפול של היום קיבלתי המון חומרים שהוחדרו לעור. כל זה נראה לי מאוד אמין, ובגלל זה אפילו יותר מבלבל

טיי 1

New member
לכמה זמן יספיקו הדוגמיות נראה לך

אין מה לעשות, תצטרכי קודם לחכות כדי להשתמש , לנסות שבוע ואז תהיה עם מידע יותר טוב. למרות שיש כמה מוצרים שרק אחרי חודש מבינים את האפקט הטוב שלהם עלינו. ומה קרה לוישי ? זהו ? תאמיני לי , לא הייתי מתחתן איתך, בוגדנית

I Was Hoping

New member
נוווו

אתה לא עוזר לי בהתלבטות. אוףףףףףףף חשבתי שכבר כן תתחתן איתי, באסה

היתה תקופה שהשתמשתי בהם

והאמת? לא ראיתי תוצאות מי-יודע-מה. אין לך עור בעייתי, ותזונה נכונה ביחד עם סדרת טיפוח נורמלית יעשו את העבודה. זה לא שה-2200 ש"ח האלה יעשו לך עכשיו עור שנראה כל היום כאילו הוא עם דאבלוור באופן טבעי. אני בטוחה שיש לך דברים דחופים יותר להוציא עליהם את הכסף...

I Was Hoping

New member
../images/Emo24.gif

מתה עלייך. תמשיכי עוד טיפה ואני ממש משתכנעת (אני רצינית). פפפפ כל כך קל לפתות אותי. אני ממש שוקלת לנסוע מחר לקנות לפחות חלק מהמוצרים, אבל עוד הודעה אחת ממך עם כזה שכנוע - ואין ג'רנטיק

Disney Freak

New member
מותר לי גם ?

כבר אמרת פה שיש מוצרים שעשו לך ממש טוב (למשל שיבחת המון את וישי) אז בתכלס אם את מרוצה ממוצרים זולים למה לקנות סתם מוצר אחר ? ובמיוחד שזה עולה כל כך הרבה ?

אם את שוקלת לקנות חלק

ואת לא רוצה למצוא את עצמך עם חור בכיס, את צריכה להזהר - את צריכה להחליט על סכום, ולא לחרוג ממנו, וזה יהיה לך קשה. סביר שהקוסמטיקאית תגיד לך משהו בנוסח "אין טעם לקנות רק חלק, זה עובד רק אם את קונה את כל הסדרה", שזה מה שאמרו לה להגיד, והיא בוודאי מאמינה בזה בכנות, אבל לחלוטין לא מובן מאליו שזה נכון. מוצר טוב יעשה את העבודה שלו. יכול להיות שהאפקט יהיה יותר משמעותי בשילוב עם מוצר אחר, אבל אין שום סיבה שמסיכת טיהור של ג'רנטיק לא תעבוד יופי עם, נניח, קרם יום של וישי. אז לא להתפתות לטיעון הזה. ותזונה נכונה - זה חשוב בכל מקרה ובשביל זה את לא צריכה ייעוץ קוסמטי. אם את קונה משהו, אני זוכרת לטובה את ה-Imuno, אבל תחשבי מה את בכל מקרה צריכה - מה הולך להגמר לך, או שאת לא ממש מרוצה ממה שיש לך - ואת זה תקני. בלי שטויות. אח"כ תצטרכי לדווח לי.

טיי 1

New member
שלא ישתמע אחרת ,

בחיים לא הייתי קונה בקנייה אחת מוצרי טיפוח ב 2200 שקל. (לפחות לא בשנים הקרובות. אני לא רוצה לצאת בהצהרות). אם כבר, תוסיפי עוד 800-900 שקל ותעשי פילינג בינוני-קל. תאמיני לי תרצה תוצאות בטוח. (אוי.. מקווה שלא פיתיתי אותך למשהו נוסף עכשיו :) לכל מוצר יש תחליב זול בלפחות 50 אחוז ,ויעיל אותו דבר אם לא פחות. זה משהו שגיליתי. ועכשיו השיגרה שלי די פשוטה וזולה יחסית , והעור שלי בימים האחרונים ממש משתפר (לדעתי בעיקר בזכות קרם ההידרוקינון והרטינול במרשם שלי + הויטמין C , אבל לצערי בעיקר בגלל מזג האוויר החורפי שגורם לפיגמנטציה לא להראות , לנקבוביות זעירות יותר וכו' . אז אני לא ממהר לשמוח :)).

למעלה