גרנד דינק

orgeva

New member
ממה שאתה כותב אז לטיוואני יד שניה אסור להתקרב

זאת אומרת שטיוואני טוב רק למי שיש יכולת להוציא כלי מהחברה ולהפסיד את התחת מירידת הערך - באמת טיוואני זה קניה טובה...

בנוגע לאמינות היפנית שנתת דוגמא,תמיד יש כלים לימון,לא משנה אם זה סיני או גרמני,הבעיה שאצל הטיוואני אחוז הלימונים גבוה.

ולגבי התחזוקה אתה טועה,מרווח הטיפולים של הטיוואנים מאוד נמוך והחלפים המקוריים ממש לא זולים (כמובן שתמיד אפשר לקנות חליפי שלטיוואניים יש מגוון גדול בשוק שליפנים אין,זה באמת חיסרון משמעותי לכלים היפנים)

ch561

New member
אני לא אחראי לדרך הסקת המסקנות שלך

כי אני לא חושב שניתן להבין זאת מדברי.

אני אומר שקטנוע טוואני לא הייתי קונה ב 30K ק"מ (לפי הנתונים שלך- שאני לא אומר שהם נכונים- כי אין לי מושג מבוסס סטטיסטית), אלא קונה ג'וי רייד של שנה על הכביש עם 10K ק"מ ומחזיק אותו שנתיים עד 30K ק"מ.- אני מרחם על מי שקנה קטנוע הונדה גאז או פורזה כחדש ומוכר אותו כיום. כנראה ההגדרה של הפסד מהתחת שונה בניינו.

אתה טוען שאני טועה לגבי אחזקה של טוואני מול הונדה (שהיא יפנית- בימאהה הטיפולים גם כל 3K ק"מ ומחיר החלקים גבוה יותר משל הטוואנים), אבל מה שקובע אצלי במקרה זה הוא הכיס שלי. והוא מראה לי בבירור שהאחזקה של הג'וי רייד שלי היתה הרבה יותר זולה מההונדה כיום.

מה שאני כללית מסכים איתך שלקנות הונדה כיד שניה, לאחר איבוד הערך הראשוני של היד הראשונה, זה באמת הזדמנות אמיתית. כי לאורך זמן האמינות העדיפה תשתלם.

פרארי1

New member
זה אומר שאת בריאה

טרם חלית במחלה שרובינו לוקים בה - השדרגת.
בשלב כזה או אחר, כמעט כל רוכב נדבק במחלה, הסימפטומים הבולטים הם תחושת העדר כח ותחושה של זחילה איטית לעומת רוכבים אחרים עם כלים חזקים יותר.

להזכירך השתנמכתי..

אחרי קפיצה מ50 (טייפון) ל250 (איקסמקס) הנמכתי ל200 ופה אני נשארת עד הA. :) - כתבתי פה הודעה על זה לפני חודש בערך..

למעלה