גרמניה 2006

גרמניה 2006

בחודשים הקרובים כל המיעוטים באירן ילבשו סרטים לפי המיעוט שבהם הם נמצאים. היהודים סרט צהוב הנוצרים אדום ועוד מיעוטים אחרים ילבשו סרטים בצבעים שונים... במקום טלאי זה סרט זה כל מה שהשתנה ב60 שנים... מדהים

Benightedxx

New member
מי אמר שואה ולא קיבל?

אבל לא, זה בסדר, הוא רק מאיים. הוא לא יממש את האיומים שלו. ...רגע, לא שמענו את זה כבר פעם?

the mnm factor

New member
פרופורציה בן אדם

לאיראן את היכולות של גרמניה של אז... ולאיראן אין גישה ליהודים כמו גרמניה של אז. ולמען האמת היטלר (אם לזה התכוונת כשאמרת שזה נשמע לך מוכר) לא השתמש באותן שיטות כמו אחמדינג'אד... הוא היה הרבה יותר מתוחכם וכרת הרבה בריתות עם עמי אירופה (ברית ימית עם בריטניה, ברית עם פולין) במטרה להוליך אותן שולל. בקיצור- זה לא אותו דבר, זה לא אותו מטורף, זו לא אותה מדינה ולמען האמת לדעתי החוק הזה לא בטוח יאושר, לא בטוח ימומש ודי בטוח שיגרור סנקציות מצד האו"ם. אבל טוב לראות אותך פה בן אדם, אתה מוכר לי מסקס לנוער

תוך כמה שנים

לאירן יהיה טילים שיגיעו עד ליהודים אז... יש להם יכולת בקרוב..

Benightedxx

New member
אולי כרגע אין לה..

אבל זה רק מפרסומים זרים. לך תדע מה באמת יש לה, ומה היא תפתח. אני בטוח שכמו שלהיטלר הייתה גישה ליהודים בגרמניה, כך גם לאחמדינג'אד (צריך לקבוע לו שם אחד קצר) יש גישה. ההבדל היחיד כאן, בניגוד לשואה, זה שהפעם אנחנו יכולים להיכנס באמ-אמא שלהם אם הם יתחילו עם האקציות, והפעם היהודים יודעים ב100% שיש להם לאן לברוח. איראן לא צריכה לכרות בריתות, יש לה את רוב (אם לא כל) מדינות האיסלאם מאחוריה, ואת התמיכה של סין ורוסיה שאולי בבוא הזמן יחליטו שהגיע הזמן להעיף את ארה"ב מהמפה ולהיות המעצמות החדשות. אבל אני לא בעד לשבת ולחכות עד שלאיראן יהיה הכוח והיכולת לעשות את זה. סנקציות מצד האו"ם? ממתי לאיראן היה אכפת מסנקציות, ועוד מגוף אימפוטנט וחסר שיניים כמו האו"ם? לאט לאט זה מרגיש יותר ויותר כאילו מלחמת העולם השלישית בין ארצות ערב לארצות המערב היא עניין בלתי נמנע.. אמן ואמן שאני טועה. טוב לראות גם אותך עידו, לאן נעלמת באמת :)

the mnm factor

New member
על הרבה דברים מדברייך אני יכול

להתווכח... אבל הדעה שלך הגיונית במידה מסוימת אז אני אשאיר את הסוגייה באוויר... מה שכן אני אגיד זה שאתה טועה במאה אחוז בדבר אחד: לאיראן את מדינות ערב מאחוריה: לידיעתך קדאפי ממש לא תומך באיראן והוא די עסוק כרגע בלשמור על פרופיל נמוך, לעיראק יש את הבעיות שלה והם במילא לא סובלים את האיראנים, קטאר ומדינות הנפט האלה בקשרים מצוינים גם עם ארה"ב וגם עם ישראל ולא יסכנו את היחסים האלה ויתמכו באיראנים, אסאד מפחד פחד מוות מהאמריקאים, לבנון תלויה בסוריה, ירדן ממש לא תומכת באיראן וגם לא מצרים נשארו מרוקו (שהיא כבר בקושי נחשבת מדינת ערב), אפגניסטן ומדינות זוטרות כמו תימן... ככה שאחמדל'ה אמנם פסיכי ומסוכן אבל אין לו תמיכה של אף מדינה בעולם... אולי חוץ מונצואלה
------------------------------------- נעלמתי כי הפורום הוא לא מה שהיה פעם וקצת נמאס לראות הודעות של "כמה עולות גלולות"

lithium1914

New member
קצת קטגוריה על השטן...

זה כולה עיתון קנדי שמפרסם את מה שגולים איראנים אמרו לו. לא בדיוק שיא האמינות, הייתי אומר. ספקנות לא הורגת.

konda

New member
../images/Emo45.gif הקול הצודק

אבל עזוב, אלו מן הימין, התלהמות היא גישתם וכך היא תשאר. הם לא חוקרים את העניין, ישר קובעים עובדות, יש שואה באירן ועל כל היהודים בה חל דין מוות. אלו דיווחים ראשוניים בלבד, והמקור הוא אירנים גולים, שהם אויבי המשטר הקיים באירן, כרגע הכל בגדר דיווחים ושמועות.

שגיא 1991

New member
לעלות אותם מהר ועכשיו

בדיוק מה שהיה במבצע שלמה בשנות השמונים.

למעלה