גרמניה חלק - 2

white russian

New member
גרמניה חלק - 2

אז למרות שההרגשה אחרי ההופעה הראשונה היתה די בשמים (נו באמת - ראיתי את אירו היום איך ההרגשה יכולה להיות אחרת) , כבר ברכבת חזרה מבוצבאך הרגשתי ששני דברים טיפה חסרים לי בפאזל הזה. שני דברים שיהפכו את כל הסיפור מטוב מאוד למושלם. וזה בדיוק מה שאמרתי לנועם ברכת בחזרה לפרנקפורט: 1.מבחינתי, לכל הופעה של אירו ללא TRAIN חסר הגרוש ללירה- התשובה של נועם היתה שכנראה שזה לא יקרה (נועם אני מקווה שאתה זוכר ותאושש את השיחה הזאת). 2. בניגוד להופעה השניה בהופעה הראשונה עמדתי לבד, ללא שאר החבר'הבמקום שהסתבר בדיעבדבתור (כנראה) הכי טוב שיש וזה רק העצים את התחושה - כל כך קורב וכל כך רחוק- אני פשוט חייב להשיג איזושהי מזכרת ממשית (ואם אפשר גם מוחשית) מהטיול הזה (נועם תיזכר ). טוב אז ההמשך די ידוע - הערב הפך מטוב מאוד למצויין לאחר ששתי המטרות הושגו ולמרות שהצלחתי לאבד חולצה של אירו במהלך הערב זה ממש ממש לא הזיז לי. ולגביי ההופעה: טוב אז סה"כ רוב הדברים כבר די נאמרו כאןבסיכומים הקודמים ואני שוב פעם אדגיש שעכשיו אני יכול למות שמח וטוב לבב אחרי שראיתי את TRAIN וגירסה אקוסטית של HANGMAN. עוד נקודות שוות בסט: עד הנסיעה לגרמניה SOS לא ממש היה שייך ל- FAVOURITS שלי האישי שלי- זה השתנה אטחרי שתי ההופעות האלה. כמובן שהביצוע של MESSIN היה פשוט מושלם - כרגיל- זה פשוט שיר שבו הלהקה מבצעת את הרוקנרול הבסיסי ביותר שעליו היא גדלה ואותו היא אהבה ופשוט רואים את ההנאה על פנים של החבר'ה תוך כדי הביצוע פה (הצלחתי לצלם בוידאו כמעט את כל השיר ובדיוק צפיתי בזה עכשיו). מה עוד? היה נחמד מאוד לשמוע את JANIE - אחד השירם הראשונים שאהבתי, שיר שהיתה לו השפעה גדולה מאוד על זה שעם השנים הפכתי ל - blue army fan לסיכום: לענבל, נועם , תומר ועומרי- שנמשיך להפגש בנסיבות האלה. לשאר האנשים פה - תתחילו לדרג את זה גבוהה ברשימת הדברים שאתם רוצים לעשות בחיים- כי לא יהיו עוד הרבה הזדמנויות . ותאמינו לי- זה כל- כך שוה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SaintJohn

New member
זוכר גם זוכר../images/Emo13.gif

כשאמרת לי לפני ההופעה בקארלסרו שאתה הולך לצאת מההופעה הזאת עם חתימה, אמרתי לעצמי Yeah, right, איך הוא ישיג חתימה בדיוק? אבל נדהמתי לראות את זה מתממש, ואני ממש שמח בשבילך על זה
. אני עצמי הייתי בטוח שלפי הסט-ליסטים עד אז באותו סיבוב, אין סיכוי לקבל את Train, ודי השלמתי עם זה שאת Train אני אראה רק בהופעה עתידית אי שם בעתיד הרחוק, ובטח שלא בגרמניה, אבל אז התחילה ההופעה בקארלסרו, הייתי בשוק חיי, כי לא הצלחתי להאמין למזל שלי. בעקרון אפשר לחשוב, כולה שיר שהם מבצעים די הרבה, אבל בשבילי (ובטח גם בשבילך, ענבל וכמובן גם תומר) זאת היתה חוויה שלא מהעולם הזה, הרגשה שאי אפשר לתאר במילים. אני גם אציין שקורה לי די הרבה שהחוויות מאותו שבוע לא יוצאות לי מהראש, ושצריך לנצל את ההזדמנות הבאה לעשות משהו דומה. כמו שאמרת, זה כל כך שווה את המאמץ. מבחינה כלכלית עשיתי שטות גמורה בהתחשב במצבי. יצאתי נגד חשבון הבנק שלי, נגד שנת הלימודים האקדמאית שלי ונגד המשפחה שלי שניסתה כל דרך לגרום לי לחשוב בהגיון, אבל הלכתי עד הסוף עם מה שהלב אמר לי, ומה שידעתי מראש שיקרה אכן קרה - לא התחרטתי על זה אפילו לרגע הקטן ביותר. זה היה השבוע הטוב ביותר בחיים שלי.

AeroTom

New member
מחזק את המילים

גם עם ההרגשה עם הלב, שזה משהו שלפני לא זוכר כמה שנים נכנס אצלי חזק. בעצם כל החיים שלי תמיד הייתי בדעה הזאת. כי את הדברים האלה לא שוכחים לעולם, את החוויות שהם הכי קרובות אליך, ללב, לנשמה ולחיוך הגדול והריגוש שעולה בך לא רק שם כשזה קורה, אלא כל פעם שאתה גם נזכר בזה הרבה זמן אחרי. בשבילי אין תחליף לדברים האלה בחיים. אם זה עושה לך טוב, עשה את זה. ושזה קשור במוזיקה לי אישית זה הטופ שבטופ. אין פשרות. ואני שמח שזכיתי לחוות כבר 6 הופעות כאלה, או חוויות אישיות וגדולות, יחד עם החברים שלי. זה בהחלט מעצים את החוויה. וגם חייב להוסיף ל-Train. אבל קודם כל אני אישית גם לא היו לי ציפיות מהסט ליסטים לאור המצב שלהם בסיבוב הזה באירופה לפני גרמניה. אבל אחרי שהיה את SOS בפרנקפורט (בוצבך), הייתה לי הרגשה שהלהקה מעט יותר חופשית כאן ויש מצב להמשכיות כזו. חשבתי שאולי יחליפו את SOS הופעה הבאה בפנינה אחרת... Train, למרות כמו שאמרת שהוא שיר די קבוע אצל הלהקה בלייב, ממש ממש קיוויתי לקבל. כי זו חוויה לקבל אותו בלייב, מהשירי הלייב הכי ידועים של הלהקה. אבל החוויה של זה כ"כ התעצמה כשפתאום Out of the blue הלהקה פתחה איתו את ההופעה...אין. זה גם הוסיף מיוחדות ממש גדולה, גם הפתעה לא מהעולם הזה וגם כמובן הנאה צרופה. מהרגעים באמת היותר גדולים בשבילי.

AeroTom

New member
אף פעם לא מאוחר מדי ../images/Emo13.gif

שוב חזור אחורה ליוני. לא ייאמן שעוד חודש כבר חצי שנה מאז...מי ייתן וניפגש בנסיבות כאלה שוב, או כל אחד מאיתנו אישית בחוויה אחרת באותה רמה. ופעם הבאה תגיד לפני שחייבים לקבל את One Way או משהו
אני זוכר את הדיבורים שלך לפני גם על Train וגם על החתימה. שמח מאוד שהם התגשמו. מעבר לחווית ההופעות יצאנו גם עם מזכרות באמת נפלאות
ההופעה בקארלסרו פשוט הייתה הטופ של הכל. מכל הבחינות ומסביב.

בָלבָל

New member
../images/Emo45.gif מגניב לקרוא

אולי תוסיף את זה גם לשרשור המקורי חחח אין ספק שזה שונה מאם היית כותב את זה אז
ממש ממש מגניב איך שכל מה שאמרת, היה! חבל שלא אמרת שנמצא מיליון אירו
הנסיעה הזו ברכבת היתה משעשע.. פתאום הרגשתי בישראל ברכבת כמו סרדינים חח והרעב המטורף והטייסים שפגשנו בתחנה בפרנקפורט

AeroFan

New member
מעולה !!

נהנתי לקרוא, מקווה מאוד שבסיבוב של האלבום הבא הם יבואו שוב לאירופה כי זאת בטח תהיה הזדמנות אחרונה לראות אותם באירופה.

למעלה