גרמניה זוכה השנה...

כמה הימורים לשנת 2002

שימו לב למה שאני אומר עכשיו ! אני מוכן להתערב שז מה שיהיה : גרמניה - לוקחת מקום ראשון שוודיה - שולחת שוב שיר בסגנון אבבא. הם עדיין לא קלט שכבר נמאס מזה דנמרק - שולחת שוב פעם זקנים יכול להיות זקן כל מה שנותר לנו לעשות כדי לדעת אם זה נכון או לא זה לחכות לאירוויזיון עצמו ! go sarit !

טליה ג

New member
דווקא למשפחת קלי יש סיכוי טוב מאוד

קודם כל, הם היו לפני כמה שנים כוכבי-על בגרמניה, אוסטריה ובשווייץ, מה שכבר מבטיח ש-2 שכנותיה של גרמניה יעניקו לה 12 נק´ כל אחת. גם במדינות נוספות משפחת קלי ידועה למדי, כך שגם מהולנד, בלגיה, ספרד וכו´ גם כן צפויות הרבה נקודות. דרך אגב, הם אירים ולא בריטים, כפי שכתבת. חבל שגם גרמניה (כנראה) תצטרף למדינות השרות באנגלית. זה היה בעצם עניין של מזל שעד עכשיו זכו אצלם רק שירים שרובם בגרמנית. השנה לא נראה שיש איזשהו מועמד מבטיח מבין אלו השרים בגרמנית.

dark eyes

New member
לגביי משפחת קלי

הם שרים מדהים ודיי אוהבים אותם באיזורים ההמוניים יותר של גרמניה שמועות אומרות שעשיריי גרמניה שונאים אותם (מעמד של קרל מרקס יש להם שם) ועוד משהו טליה יש לך אתר שממנו אני יכול להשיג מילים של שירים בגרמנית

טליה ג

New member
הכי טוב שתנסה באתר של מרקי

שם יש כמעט את כל המילים של כל שירי האירוויזיון מכל הארצות, כולל גרמניה ואוסטריה כמובן

dark eyes

New member
אני צריך

לשירים של claudia jung והיא לא משם אז אולי יש לך כתובת אחרת??

למעלה