גרמניה - בבקשה מידע

גרמניה - בבקשה מידע

לקראת סוף החודש (24/04) אני נוסע לגרמניה (רק עם כרטיס הלוך) ועל תקציב נמוך בשביל לטייל, להתערות ולעבוד. חשבתי להתחיל בפרנקפורט, אבל זה לא סופי. אם תוכלו בבקשה לעזור עם מידע על החיים לתייר בגרמניה, ודברים כמו הוסטלים מומלצים ו/או דירות להשכרה, מקומות עבודה (דרך אגב, אני אצטרך לעבוד בשחור...), ריכוזי ישראלים, הוצאות המחייה בגרמניה ובכלל כל טיפ שיוכל לעזור... תודה תודה רבה. אלון.

sela v

New member
טיפים

דבר ראשון אני מקווה שיש לך משהו לגבי כרטיס חזור, כי רק אם כרטיס הלוך ללא חזור לא יתנו לך אפילו לצאת מהארץ. אני יודע שיש סוכנויות שבשביל כרטיסי צ'רטר זולים מנפיקים יענו הלוך ושוב, שהשוב לא תקף. לגבי עבודה בשחור, אני מצטער, אבל לגבי דברים לא חוקיים אין להחליף מידע על בפורום. לגבי איך להגיע ממקום, בגרמניה יש משרדים שמארגנים טרמפים מעיר לעיר, ויש גם את האתר המצורף שתוכל למצא בו הצעות לטרמפים. אילו עוד טיפים בנושאי טיול אתה מעוניין לקבל, בנוגע למגורים תנסה את פורום ישראלים באירופה, לגבי אכסניות יש לזה כמו לקישור המצורף כמה קישורים בין הקישורים של הפורום.

sela v

New member
מה עוד אתה רוצה לדעת?

ובבקשה הודעות שקשורות לאותו נושא, וקרובות מבחינת הזמן, נא לשרשר לשרשור הקודם.

חג שמח לכולם ושאלה אל רכבת גרמניה

נסיעת רכבת ממינכן לברלין, מישהו מכיר מחירים? נכנסתי לאתר הרכבות בגרמניה ולא הצלחתי להבין מה הענינים שם. לכל נסיעה יש סימונים כמו ICE, IC, EC, RE, RB, VBG, נורמל פיירס או סייוינג פיירס, מישהו יכול לתרגם? עוד משהו שלא הבנתי זה שכמה שהנסיעה יוצאת בשעה מאוחרת יותר ביום כך היא יותר יקרה (וזמן הנסיעה גם מתארך)... חוץ מזה, אני מחפש נסיעה לסופ``ש, הבנתי שזה משנה את המחיר לכיוון הטוב יותר, שוב, מה זה אומר? דבר אחרון, מישהו יודע מה המצב לעשות את זה באוטובוס?

sela v

New member
רכבות

האם בדקת באתר המצורף? אני בדקתי על רכבת בשבת עוד שבועיים, והמחיר שקיבלתי זה 89 יורו. המחיר נקבע לפי היצע וביקוש, ובשעות יותר עמוסות תשלם יותר עבור הכרטיס. הסימונים שרשמת אלו סוגי הרכבות, יותר מהירות, מקומיות וכו'. תסתכל גם בקישור המצורף. זה מדף העזרה שיש להם באתר, ושם תוכל למצא עוד תשובות לשאלות שלך.

shaishoo

New member
../images/Emo3.gif

חשבתי שלנו היהודים יש בעיה עם רכבות בגרמניה לא??

למעלה