אומנם רגילה למדי וזה לבוש יותר מדי קזואלי לגראמי אבל נראית טוב. (אני מחמיא לה יותר מדי לאחרונה...)
ד דר אמברלה New member 11/2/13 #46 אומנם רגילה למדי וזה לבוש יותר מדי קזואלי לגראמי אבל נראית טוב. (אני מחמיא לה יותר מדי לאחרונה... )
C candyheart New member 11/2/13 #78 איך היא הצליחה לזכות בגראמי השנה?! וההחלטה ללבוש מעניינת וסה"כ זה נחמד.
C candyheart New member 11/2/13 #83 מדהים איך מצליחים לדחוף לה גראמי על אחת ההופעות היחידות שהיא עשתה השנה,ובשנה שחייבים להודות שהיא פשוט לא הייתה רלוונטית בה מוזיקלית.
מדהים איך מצליחים לדחוף לה גראמי על אחת ההופעות היחידות שהיא עשתה השנה,ובשנה שחייבים להודות שהיא פשוט לא הייתה רלוונטית בה מוזיקלית.
א אבישי ר New member 11/2/13 #87 אותו דבר אפשר גם להגיד על We Found Love שזכה לפרס גראמי על הקליפ הכי טוב. זה בגלל שהם שוחררו כסינגלים בסוף שנת 2011, אבל כן, אני מסכים איתך שזה באמת לא רלוונטי.
אותו דבר אפשר גם להגיד על We Found Love שזכה לפרס גראמי על הקליפ הכי טוב. זה בגלל שהם שוחררו כסינגלים בסוף שנת 2011, אבל כן, אני מסכים איתך שזה באמת לא רלוונטי.
T theone24 New member 11/2/13 #116 על מה היא פאקינג זכתה?! ליפסינק השנה? איכככ החנפנות האמריקאית כלפיה פשוט מחרידה.
א אבישי ר New member 11/2/13 #132 זה סתם משעשע אותי כבר שמעתי כל מה שיש לכם להגיד עלייה וזה לא שינה את דעתי עלייה אפילו לא טיפה, רק גרם לי לאהוב אותה יותר, אז אני פשוט לוקח את זה עכשיו לכיוון הזה וזה באמת משעשע.
זה סתם משעשע אותי כבר שמעתי כל מה שיש לכם להגיד עלייה וזה לא שינה את דעתי עלייה אפילו לא טיפה, רק גרם לי לאהוב אותה יותר, אז אני פשוט לוקח את זה עכשיו לכיוון הזה וזה באמת משעשע.
ד דר אמברלה New member 11/2/13 #47 השמלה ממש דומה לשמלה של אדל משנה שעברה. התמונה שבחרת מוציאה אותה כעורה. האלבום הפופ של השנה כ"כ הגיע לפלורנס.
השמלה ממש דומה לשמלה של אדל משנה שעברה. התמונה שבחרת מוציאה אותה כעורה. האלבום הפופ של השנה כ"כ הגיע לפלורנס.