מהממת השמלה קצת פחות..
ד דר אמברלה New member 11/2/13 #13 טוב זה לוק מרענן יחסית אלייה. אהבתי את זה שהיא מנסה אבל השרוולים של השמלה מחרידים וזה לא ממש יושב עלייה טוב.
טוב זה לוק מרענן יחסית אלייה. אהבתי את זה שהיא מנסה אבל השרוולים של השמלה מחרידים וזה לא ממש יושב עלייה טוב.
ד דר אמברלה New member 11/2/13 #73 הסתכלתי שוב וזה פשוט יושב מחריד עליה. מרגיש כמו סופגנייה שעומדת להתפוצץ. יפה על התעוזה אבל זה פשוט לא עובד.
הסתכלתי שוב וזה פשוט יושב מחריד עליה. מרגיש כמו סופגנייה שעומדת להתפוצץ. יפה על התעוזה אבל זה פשוט לא עובד.
ד דר אמברלה New member 11/2/13 #124 נראה סבבה. גם אני שמן כמו אדל. לא יפה בפנים כמוה. בדר"כ אדל מתלבשת יפה מאוד ומאוד תואם את הגזרה שלה (גם אם לפעמים משעמם) הפעם היא פספסה. עוד משהו?
נראה סבבה. גם אני שמן כמו אדל. לא יפה בפנים כמוה. בדר"כ אדל מתלבשת יפה מאוד ומאוד תואם את הגזרה שלה (גם אם לפעמים משעמם) הפעם היא פספסה. עוד משהו?
A AEOLIAH New member 11/2/13 #125 זכותה להתלבש איך שבא לה אפשר לחשוב כולכם דוגמני מילאנננו אני בטוח שגם אם הייתה אישה אלמונית והייתם מצטלמים ליידה היא היתה יוצאת יותר יפה ממכם
זכותה להתלבש איך שבא לה אפשר לחשוב כולכם דוגמני מילאנננו אני בטוח שגם אם הייתה אישה אלמונית והייתם מצטלמים ליידה היא היתה יוצאת יותר יפה ממכם
ד דר אמברלה New member 11/2/13 #127 I don't know who the fuck are you but please stop talkin' |רג'ינה ג'ורג|