גרי והשפרה הגדולה

Yarinv

New member
גרי והשפרה הגדולה

קודם כל, סליחה אם לא הייתי צריך לפתוח הודעה חדשה על זה, לא ידעתי אם צריך וגם לא היה שום הודעה תופזית לנצלש. OK, ולעניין לשמו אני אנוכי ועצמי התכנסנו כאן. ראיתי שיש כאן כאלו שכתבו כל מיני פרקים ותסריטים משל עצמם לסדרה, אז גם אני רציתי - אז הכנתי. קוראים לפרק "גרי והשפרה הגדולה" (איזה קטע, זה גם הנושא של ההודעה
), תנחשו לבד על מה השם מבוסס... התסריט מצורף, והנה התקציר למי שרוצה: עודד מגדל בעל חיים מכרסם שהוא מוצא בהמבורגרי ומתחילה נדידה המונית של עוד חיות. שפרה מחליטה לנסוע לבד לצימר בצפון ומשאירה את גרי עם טיפול בגששים ובמשהו חדש שקנתה. ההפקה מטילה על ימית להרחיב את אופקיה בעונות הישנות של הסדרה ולהיות העתק של אלונה ובינתיים היא מגלה חוסר מקוריות של הכותבים בסדרה. נתן שם לב למשהו חשוב מהעונה הרביעית ומחליט להתחבא מהמצלמות באופן מסתורי. שווה קריאה! (ואני לא אומר את זה כי אני כתבתי את זה, אני אומר את זה כי.. אה.. טוב, אני אומר את זה כי כתבתי את זה)

Brombit

New member
מגניב ביותר! ../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

היו כמה קטעים שלא הצלחתי לדמיין את הדמויות אומרות את מה שכתוב, כי זה נראה לי לא כל כך מתאים להן, אבל חוץ מזה זה מעולה

alon2233

New member
פרק מעולה ביותר...!

אבל השם של הפרק לא כל כך קשור וחוץ מזה זהו ועושה לי חשק לכתוב גם בקרוב תראו את שלי!

למעלה