גריצנר

אימנאא

New member
גריצנר

חוזרת ושואלת כל מי שיש לה מכונת תפירה גרייצנר אנא חוות דעתכן ,והאם אתן שבעות רצון?

בעבר דברו על המכונה בפורום

היה כאן שירשור סוער מאד, היתה כאן משהי שכנראה נחסמה, או הועפה בגלל צורת הדיבור שלה (לפני שנתיים לפחות) בעיקרון היא היתה בעד ברנינה אבל היה לה ידע כולל בכל המכונות.
היא תקפה כאן אז את ויקטוריה, שאין לו מושג מה הוא מחזיק ביד, ושהגירצניר היא מכונה מעולה יותר מכל אחת אחרת שממליצים כאן בפורום. מה שזכור לי אז שהיא זרקה שזוהי אומנם מכונה גרמנית וגרמנית אמיתית, בשונה מהאוברלוק שלהם שהוא רק כולל את השם.
אם הידע שלה היה אמיתי או לא, אני לא יודעת.

כפי שהבטחתי אני חוזרת עם תשובה ממישהי

שאמינה בעיניי יש לה גרייצר.. יש לה שתי מכונות כאלה שיוצרו לפני 20-30 שנה מכונות של פעם מברזל. היא עובדת עליהם הרבה, כל יום , תופרת בעיקר בדי ריפוד,הגדירה "סוס עבודה" ולמעט תחזוקה שוטפת שזה כולנו זקוקים לא?
לא ניתקלה בבעיה מיוחדת. לאחת מהן במשך השנים היא החליפה חלק אבל לא משהו שגרר אחריו תקלות חוזרות ונישנות- כמו כל מכשיר בלאי זה חלק מאורך חיים של מכשיר. לגבי מכונות ששנת היצור שלהם בשנים האחרונות אין לה מושג ולכן לא יכולה לחוות דיעה.
למיטב זכרוני העמום אני ראיתי כזו מכונה מהחדשות בתצוגה- אמרו לי שהיצור שלה גרמניה.. מעבר לכך לגבי החדשות גם לי אין דיעה/אין לי המלצה אפשר לבדוק מול "אייזנקוט" כפר סבא אולי הוא יוכל להוסיף מידע 09-7673641 בהצלחה

אימנאא

New member
מידע אודות גרייצנר

תודה רבה עבור המידע.אשמח לכל מידע נוסף .-מה שמעניין אותי

הוא המכונות החדשות משנות הייצור האחרונות.הסיפורים ששמעתי

שונים ומשונים ואין כל דרך לגבש דיעה אלא על סמך אנשים שהתנסו

בעבודה בהן ותודה לכל עזרה

למעלה