גריפין

ההמצאה שלך

נראית טוב. אם יש לך פוטושופ, אתה יכול לפתוח את התמונה של ההוראות משם ולשמור בשם כ-PDF.
יובל אטלס

giladznaor

New member
למה אתה מצטער?

אנחנו צריכים להודות לך שהקדשת את הזמן להכין את ההוראות (ועוד בצייר של חלונות, מגיע לך צל"ש!). אני באופן אישי מעדיף כרגע לצייר את ההוראות ביד. כמעט ואין תוכנות שניתן להכין בעזרתן הוראות טובות לאוריגמי, ואלא שכן (Visio, FreeHand) עולות הרבה מאוד כסף. ישנה אופציה נוספת, שנותנת תוצאות ממש ממש טובות, אבל צריך להקדיש בערך חצי שעה עד שעה ללמוד אותה. מדובר בתוכנה שיוצרת הוראות אוריגמי באופן אוטומטי, ע"ב הוראות באנגלית שנותנים לתוכנה. מומלץ מאוד להעיף בה מבט. אה, וכמובן, אחלה דגם! אני אנסה לקפל אותו מתישהו. ודרך אגיו, לא היה לך פעם אתר אוריגמי? גלעד נאור http://www.origamitips.com/

master of paper

New member
הלוואי והיה לי סורק

תודה, תודה, באמת אני מתכוון כשאני אומר סליחה, בגלל שמיהרתי לעשות את ההוראות והייתי יכול לעשותן טוב יותר, אם לא הייתי ממהר כל כך... הורדתי את התוכנה פרי-הנד, אם היא לא הייתה רק ל-30 יום, הייתי משתמש בה בכיף, אני מנסה כרגע את התוכנה שהבאת, דודל, נראה כבר... חשבתי בהתחלה ליצור גרסא חדשה של עגור, ויצא מזה גריפון, גם זה קורה לפעמים. וכן, היה לי אתר אינטרנט, אני כבר הרבה זמן חושב על ליצור אחד חדש, אם רק היה לי את הזמן.

Eliran g10

New member
התוכנה

נשמע טוב תוכנה להכנת דיאגרמות אבל אני לא מצליח למצוא איך להוריד אותה

למעלה