טוב, נו !
טוב, אז עכשיו אני אגרום לך לדחות את שעת עלייתך על יצועך במספר דקות. אני אחסוך ממי שכבר מכיר את סיפור חיי, חזרה על הפרטים המשעממים מאחר ובעיקר משום שהם השתנו (מי שבכל זאת רוצה יכול לבצע חיפוש מתקדם אי שם בחודש אפריל השנה ולקרוא). ובקצרה, מאז פריצתו לפורום (שהייתה אחרי תקופה ארוכה של חברות סמויה בו) התחלתי במסע חיפוש עצמי ובמה שאהבתי לכנות "מחקר". שאלת המחקר הייתה "האם מה שאני חולם ומפנטז עליו זה אכן האני האמיתי". אקדים ואומר שה"מחקר" טרם הגיע לסיומו והמסקנות טרם התגבשו אך יש בעצם התהליכים שעברתי (ועודני עובר) משום פריצת דרך. שיטת המחקר: ללמוד, להכיר , לצפות ולהתנסות באורח החיים שכה השתוקקתי אליו אך בחרתי להדחיק מ 1000 ואחד סיבות שאת כולן אתם מכירים טוב טוב. זה, התחיל מיצירת קשר עם חברי פורום במצב דומה והמשיך אל חברים אחרים שסייעו לי להתחכך מקרוב בעולם שעד לא מזמן היה קיים רק בפנטזיות שלי. החל מבתי קפה (קפקא), בארים (out) דרך מועדונים (שאדו,deep) וכלה במפגש קבוצת B-GAY באונ´ ת"א. הכל בצעדים מדודים לפעמים תוך נטייה להסחפות אך תמיד היה מי שסייע לי להתעשת על מנת לא לבצע צעדים גדולים מדי,פזיזים.גם עצם ההיכרות והשיחות עם חברים מהפורום תרמה המון בקידום ה"מחקר" שלי. במקביל, נוספו עוד מספר גוונים לחיי ה"סטרייטים", אפילו פריטי הלבוש שלי קיבלו צבעים נוספים כך שמלבד השחור, אפור ובז´ יש היום גם הרבה אדום וכתום וירוק (ושילובים מזעזעים של כולם). וכך, ככל שספגתי יותר וככל שהכרתי יותר הבנתי שאני חייב לעלות מדרגה וכפי שסיכמתי עם ידידיי- אין ולא יכול להיות דבר כזה "פאג האג" ממין זכר- זה הומו ,פשוט הומו. אז האם אני באמת הומו ? התשובה לכך מקבלת את הכיוון החיובי מיום ליום אך התשובה לא תהיה מושלמת עד לאותה עליית מדרגה, עד למבחן האוריינטציה המינית. שכן, מעולם לא "סבלתי" מינית בחברת נשים, אך האם המדע הגברי הוא זה שיגרום לי למשהו שטרם חשתי. בתוכי כבר ידעתי את התשובה, שכן די היה במגע ידו של אחד מידידיי כדי להעביר בי רטט נעים. וכך גמלה ההחלטה להתקדם ולענות ולפרסם מודעות היכרות (וגם להסתובב בצ´טים). וכך נוצר הקשר,מלווה בחששות כבדים, אך מודרך ע"י כל ידידיו, פעלתי לפי הספר: צ´יטוט מקדים, מפגש מקדים במקום ציבורי, המשך צ´יטוט שהתפתח לחברות אמיצה ולבסוף המפגש האינטימי. עבדכם הנאמן, התנפל ללא כל עקבות(טוב אולי קצת), כמוצא שלל, על בן זוגו וגרם לו ולעצמו עונג רב. אולם, מכונית, רכבות, ניידות סיור, פנסים מאירים וכל הדברים המעצבנים האחרים שהוזכרו בשרשור האחר חברו להם להם במפגש זה שהיה אך ורק יריית פתיחה למפגש רגוע יותר , מפנק יותר, מענג יותר וללא כל הגורמים המטרידים שמסביב. ואת זאת רבותיי, לעולם לא אשכח... ולכן מבלי להכנס לפרטים ועם רצון לשמור על גבולות הטעם הטוב (אך בלי יכולת לשלוט ברצון להתחכם) אסיים בכך ,שמרמלד לא היה יכול לבחור בכותרת יותר טובה לתיאור שרשור זה (אם כי היה יותר מדויק להשתמש בהטייה אחרת של הפועל שבנושא....עד כאן חמיצר להיום) קיילי לא הייתה אך בהחלט היה קיילי... ...........המשך יבוא