"גרין מייל" איזה סרט!!!!!!!!!!!

Idoma13

New member
"גרין מייל" איזה סרט!!!!!!!!!!!

ראיתי עכשיו את גרין מייל בפעם השלישית (ובטוח שלא האחרונה) ואני חייב לומר שכבר הספקתי לשכוח כמה הסרט הזה מעולה. סרט מאוד חזק, עם קטעים כ"כ מרגשים וחזקים, סרט עם עלילה מעולה, משחק מדהים, וסצינת הסיום, כ"כ מדהימה וחזקה, גומרת לך להבין שאתה בעצם כלום, סתם מצמוץ בעולם הזה. פשוט סרט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WallFlower

New member
../images/Emo45.gifאבל אני לא יכולה לראות../images/Emo58.gif

את הסצינות שהוא דורך על העכבר ואת ההוצאה להורג של דל...זה היה דל שהאידיוט הזה דפק לו את ההוצאה להורג נכון...?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif בהחלט ה-סרט ../images/Emo45.gif

אני זוכרת שבכיתי בו כמו ילדה קטנה, ואז סבא שלי נכנס ושאל למה אני בוכה, אז הייתי צריכה להמציא שכואבת לי הבטן בשביל שלא יצחק

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif נ"ש ../images/Emo32.gif

אנשים זה לא כ"כ קשור לנושא הפורום, אבל מישהו יכול להגיד לי איך רושמים באנגלית קלולס (הסדרה הדבילית הזאת שמשודרת בערוץ 6
)

אילונוש

New member
אני מתה על הסרט הזה..

היום ראיתי אותו בפעם הרביעית ובכיתי בפעם הרביעית בהוצאה להורג של דל.. זה ה- קטע של הסרט... כל כך מזדהים על דל המסכן והמניאק הזה פסי או איך שקוראים לו... עד הסוף התעלל בו.. מניאק

Hypnotize

New member
../images/Emo45.gif בהחלט סרט מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!

ראיתי אותו בקולנוע כשהוא רק יצא... החיים שלי מתחלקים לשני חלקים עד לרגע שראיתי את הסרט ומהרגע שסיימתי לראות אותו.. סרט עמוק!

smady by

New member
להזכירכם- הסרט מבוסס על..

הספר של סטיבן קינג... לא קראתי אותו- ראיתי את הסרט איזה 6 פעמים... וכן גם אני בכיתי בקטע של דל... לא יפה!

אנזימים

New member
איזה סרט טוב!

שלא לדבר על הסרט גמני בכיתי בקטע של דל בפעם השנייה שראיתי את הסרט כבר ירדו לי דמעות בפתיחה

למעלה