גרים עם ההורים

niva99

New member
הם לצידו כי הם פוליטיקאים (האמת העירומה בפנים

ולא רוצים שיהיה חלילה פיצוץ ביניכם שיגרום לפרידה.
ולכן בגלל שאת חשובה להם - הם לטובתך האישית נעמדיםלצידו באופן זמני ויוצרים כביכול איתו קואליציה נגדך.

אלמלא המצב היה הפוך הוא כבר מזמן היה אורז את הפקלאות בדרך החוצה.

סטנגה Joe

New member
פתרון פשוט מאוד

מהר ,אבל מהר תמצאו מקום אחר לגור בו ובא לציון גואל.

shirael

New member
בדיוק, אתם אנשים מבוגרים-

לא חסרות אפשרויות לשנות את הסביבה, אם באמת רוצים. הדירה תהיה מוכנה רק עוד כמה חודשים? תעשו סבלט. בלי העברות, בלי בלגאן, להיכנס עם שתי מזוודות, חודש פה, חודש שם, ושלום על ישראל.

העניין הוא שאם תעשו את זה, באמת ייתכן שתגלו, כמו שאמרו כבר מעל חכמיי, שהמשפחה והיעדר הפרטיות היו רק השמן למדורה, שבוערת אצלכם עצמונית לגמרי בגלל עניינים בקשר שלכם. ומה תעשו אז?

shirael

New member
זה עניין של עדיפויות.

דירה הרי יש לכם, אתם עוד כמה חודש עוברים אליה... אז כסף לסבלט של דירת 2 חדרים צנועה אין? בטח שזה יותר יקר מלחיות אצל ההורים, אבל נראה לי שאת שמה לב בעצמך כבר שהמחיר שאתם משלמים כרגע יקר לא פחות....

הפתרון שלא ניסית הוא שתפסיקי לייצר מריבות

יש לי תחושה שאת מייצרת מריבות בכוונה במטרה לבדוק מתי המשפחה שלך תעבור לעמוד לצידך ותגבה אותך .

המריבות ביניכם הפכו לשיגרה ומישהו (את) חייב להיות היוזם ולעשות להן סוף אחרת הן יתפסו תאוצה בלתי נשלטת ועלולות להסתיים רע. בנוסף לכך הן גם מעכירות את האוירה אצל כולם.

מאחר שזה טפשי וחסר טעם לעבור עכשיו לדירה אחרת ולמרות שזה קשה ומתסכל , תהיי חכמה ותתאפקי בינתיים גם אם הצדק איתך .

seeyou

New member
"המשפחה שלי הרגישה צורך להתערב"

גם אם לא הייתם גרים שם ברוב המקרים קרובי משפחה/חברים/שכנים... של 2 הצדדים מתערבים

"בריב הבא שלנו הם מצאו לנכון לשפוט רק אותי "

לדעתי זה נבון

תחשבי מה היה קורה אילו היו שופטים אותו
לא ברור לי מה הסיבה המרכזית לריב(לא שחסרים סיבות)

תשתדלי לא ללכת לישון במצב טעון

יוסי

V i n a

New member
מה את, ילדה?

את ובעלך ״רבים המון לאחרונה״, ומה שמעניין אותך זה במי ההורים שלך ״תומכים״?
נו באמת, הם בכלל לא אמורים להיות מעורבים, זה דבר ראשון.. ולמה כל המריבות נעשות מולם?
את גורמת לזה להישמע כאילו אין אופציה כזו של לריב בשקט בחדר או בחוץ, בלי להרים צרחות עד השמיים.

משהו מעוות שם לגמרי, אתם לא מסוגלים לשמור את המריבות שלכם לעצמיכם, ההורים שלך מעורבים בהכל,
גם החבר שלך כנראה לא התבגר כי הוא לא מסוגל לריב איתך בלי לרוץ לאמא (שלך!) ולבכות לה על הכתף,
ואת כאן מתלוננת על התמיכה שהוא מקבל מהורייך.

בכנות, שניכם נשמעים לי כמו זוג ילדים שעדיין לא הבינו כיצד להתנהל כמו גדולים, ואולי המגורים אצל ההורים
הם הבעיה הקטנה שלכם לעומת הבעיות הגדולות יותר שגורמות לכם לריב בקולי קולות מול המשפחה.

אני ממש לא אוהבת תגובות מתנשאות.

מה שעניין אותי לשתף פה בפורום לא נתון לפרשנויות.
התמקדתי בבעיה הספציפית שלי. מפה ועד לשפוט ולתהות אם אנחנו ילדים, תשמרי את זה לעצמך.

תודה

כדור הבדולח שלי מראה

שעם גישה כזאת לביקורת וחוסר נכונות מוחלטת אפילו לבדוק אם יכול להיות בדל של אמת בכך שההתנהלות שלך בעייתית (בחיים האמיתיים, כמו גם בפורום), הולך להיות לך לא קל בחיים. יש מצב אפילו שתצליחי לקלקל את מה שניסית לבנות.
אגב, את צודקת לגמרי שאנחנו לא מכירים *אותך*, אנחנו זכינו להכיר רק חלק קטנטן ממך, אבל מעט המילים שנתת לנו אותנטיות ומשקפות משהו מהאישיות שלך והמשהו הזה הוא תוקפנות, חוסר ביטחון והתקרבנות - תכונות לא מי-יודע-מה אטרקטיביות, מועילות או מקדמות. סביר להניח שיש לך גם תכונות נפלאות ומקסימות, אותן לא ראינו בכתיבתך ולכן אליהן לא יכולנו להתייחס.
מה שכן, סביר גם להניח שאם את מתנהלת גם בבית על פי התכונות הפחות מוצלחות, אילו שיצא לך במקרה לחשוף כן בפוסט שלך - אזי לא מפליא שלא תומכים בך גם שם, לא בעלך ולא משפחתך.
ושוב בהצלחה.

נ.ב. אני ממליצה לך לקרוא שוב את כל השירשור, הפעם יחד עם בעלך, זה יכול מאוד לעזור לכם ללמוד קצת מה עובר עליכם ואולי לחשוב איך לאחד כוחות ולהתמודד עם הקשיים שאתם חווים.

חמודה את

עזבי אותך מחיפושי צדק. הכי דחוף לכם עכשיו למצוא פתרון לבעיית הפרטיות. ובשביל זה לא צריכים לשכור דירה לחודשיים, מספיק לקחת חדר לשלוש שעות ולזיין לבעלך המתוק את הצורה עד כלות, והכל ישוב למקומו בשלום. הוא לא ירצה לריב, ואת תהיי הרבה יותר הגיונית ונינוחה.
ואחר כך, תמצאי זמן ומקום לא לצבור תסכולים כאלה. לא חייבים הפקות, את יודעת. בעת כזו של דוחק אפשר לפרגן למשפחה טיולים מחוץ לבית, או במקרה חרום אפשר להתפשר על קוויקי בחדר כביסה, כשהוא משתיק אותך שלא תערבי עם הגניחות שלך את אמא שלך שתבוא לעזרתו. ואפשר גם להיות יצירתיים מחוץ לבית <לנצח אזכור את הלילות על מכסה המנוע בפרדס לאור ירח, בעוד הבית מלא בהורים מתבגרים
>.

פתרונות לא חסר. צריך רק לרצות לפתור דברים.

נסי ותהני

למעלה