גרים בקליפורניה ??

bambamastik

New member
גרים בקליפורניה ??

גרים בקליפורניה ?? מי שקנה תוכנת מיכרוסופט 1995-2002 זכאי לפיצוי. פסק דין מאתמול... תבררו - אני קיבלתי את האינפורמציה מקרמבו. (שאני לא מבינה למה הוא לא רוצה לחזור לכאן...) ובדרך כלל הוא יודע מה שהוא כותב.

חזרנו?

שלום לך. מה קורה היום ??חזרנו? גם אני ראיתי את הידיעה..פיצוי על מונופול.. שלג פה נורא....
חבל שקרמבו לא בא .. מי יעזור לנו עם בעיות במחשב ??

bambamastik

New member
באמת חבל

אצלכם שלג ?? הכל טוב.. באמת חבל שהוא לא חוזר פה הם לא מכירים אותו )וגם אותנו לא -( הוא היה שולח מישחקים למחשב בעיברית לילדים. הם רק רוצים עוד.... זה רק למי שבקליפורניה ??

כן

כן, רק למי שבקליפורניה גם לי הוא תיכנת מישחקים לילדים... חבל ככה זה שעוברים דירה .. תמיד מאבדים משהו..

mirameridor

New member
HELLO

I am new here...from today .
i just saw that messages. are you talking about krembo99?? my kids also have 2 games made by someone called that. one to help learn hebrew... i got it from a friend who got it from a friend and i always wanted to know who made them.. do you know this guy ??

bambamastik

New member
i knew him

but i do not think he will come here anymore (i am writing in english because at work i do not have the hebrew keyboard) they have virtually kicked him out ..a pitty

אף אחד לא גירש אותו

ביקשנו ממנו (כמו מכולם) פעמים רבות לשרשר הודעות והוא בכל זאת התעקש לכתוב הודעות חדשות שוב ושוב באותו נושא, שרשרנו את ההודעות שלו למקום אחד אז הוא כעס והלך. הוא כמו כולכם ודאי מוזמן לשוב ולכתוב פה, אבל בדיוק כמו כולנו צריך לכתוב תחת אותם כללים של הפורומים בתפוז, ואחד מהם זה לשרשר. ועוד מילה של בקשה, אנא כשאתם כותבים אנגלית יישרו את התגובה שלכם לשמאל כדי לא לבלבל לנו את העיניים. זה נורא פשוט לעשות את זה, פשוט לוחצים לפני תחילת ההודעה על כפתור "תחילת קוד" ובסופה על כפתור "סיום קוד" אשר מתחת לחלון הקלדת הודעה, וזה הכל. תודה!

למעלה