גרייס את הזנזונת של בלוג תפוז מבוגרים.
ג גרייס של הצאט New member 30/8/05 #3 אתה יודע מה ההבדל בין זנזונת לכלבה? זנזונת שוכבת עם כול העולם! וכלבה שוכבת עם כולם חוץ ממך!
S sinbad69 New member 30/8/05 #4 גרייס אני לא שוכב עם מישהי ששוכבת עם כולם. א.יש לה בטח מלא מחלות. ב.יש לה כוס שחוק. ג.זה לא אתגר בכלל. ד.כל התשובות נכונות.(שזה אומר גרייס.חחחח)
גרייס אני לא שוכב עם מישהי ששוכבת עם כולם. א.יש לה בטח מלא מחלות. ב.יש לה כוס שחוק. ג.זה לא אתגר בכלל. ד.כל התשובות נכונות.(שזה אומר גרייס.חחחח)
ג גרייס של הצאט New member 30/8/05 #5 מאיפה לך ש.. אני שוכבת עם כולם?יטמבל! בגלל שאני מיתפשטת בבלוג זה אומר אני שוכבת עם כולם?וברוך ה' אין לי מחלות ולא יהיה גם! חתיכתתתתת טיפש שמה עליךךךךךךך זין!!!!
מאיפה לך ש.. אני שוכבת עם כולם?יטמבל! בגלל שאני מיתפשטת בבלוג זה אומר אני שוכבת עם כולם?וברוך ה' אין לי מחלות ולא יהיה גם! חתיכתתתתת טיפש שמה עליךךךךךךך זין!!!!
S SexyCatLady New member 30/8/05 #9 אני מבינה שזה בטח נורא מתסכל שבחורות לא מוכנות לגעת בך אפילו עם כפפות גומי אבל בחייך - תמצא לעצמך תחביב או משהו, לפרסם הודעות מטומטמות בפורומים מתאים לילדים בני 5 עם יותר מדי זמן לשרוף.
אני מבינה שזה בטח נורא מתסכל שבחורות לא מוכנות לגעת בך אפילו עם כפפות גומי אבל בחייך - תמצא לעצמך תחביב או משהו, לפרסם הודעות מטומטמות בפורומים מתאים לילדים בני 5 עם יותר מדי זמן לשרוף.