גרייס טרנר שלי עזבה האם יש סיכוי שהיא עוד תפציע מידי פעם בתפקיד אורח? או שלא נראה אותה יותר על המסך?
I impressive instant New member 18/2/04 #1 גרייס טרנר שלי עזבה האם יש סיכוי שהיא עוד תפציע מידי פעם בתפקיד אורח? או שלא נראה אותה יותר על המסך?
C Charmed24 New member 18/2/04 #2 גרייס עוד תופיע פה ושם, תחזור מדי פעם לבקר יתרה מזאת, בפרקים שמשודרים כעת בארה"ב היא חזרה לאחרונה העירה
גרייס עוד תופיע פה ושם, תחזור מדי פעם לבקר יתרה מזאת, בפרקים שמשודרים כעת בארה"ב היא חזרה לאחרונה העירה
T The Abbott Girl New member 18/2/04 #3 מעריצי גרייס יוצאים החוצה? איזה באסה שהיא עזבה, ויותר באסה שלקראת העזיבה שלי גם היא מחליטה לכפר על חטאיה ולעזוב כשהיא משלימה עם כולם... למה?! ועד כמה שאני הבנתי התפקידי אורח של גרייס בעתיד זה כשניק רב גם שרון והולך לשכב עם גרייס, העיקר אח"כ מאשימים אותה...
מעריצי גרייס יוצאים החוצה? איזה באסה שהיא עזבה, ויותר באסה שלקראת העזיבה שלי גם היא מחליטה לכפר על חטאיה ולעזוב כשהיא משלימה עם כולם... למה?! ועד כמה שאני הבנתי התפקידי אורח של גרייס בעתיד זה כשניק רב גם שרון והולך לשכב עם גרייס, העיקר אח"כ מאשימים אותה...
כ כפר סבאי New member 18/2/04 #6 איכס הגרייס הזאת לא סובל אותה, אם כבר הגרייס הקודמת היתה שווה פי אלף ממנה, חבל שיצאה מהסדרה ושהמכוערת הזאת החליפה אותה
איכס הגרייס הזאת לא סובל אותה, אם כבר הגרייס הקודמת היתה שווה פי אלף ממנה, חבל שיצאה מהסדרה ושהמכוערת הזאת החליפה אותה
צ צהובון 1 ויחיד New member 18/2/04 #7 הגרייס הקודמת שיחקה בעונה האחרונה של "בוורלי הילס 90210", ואף היתה החברה של שחקן אופרות הסבון ג'ייקוב יאנג לפרק זמן מסויים
הגרייס הקודמת שיחקה בעונה האחרונה של "בוורלי הילס 90210", ואף היתה החברה של שחקן אופרות הסבון ג'ייקוב יאנג לפרק זמן מסויים