גרייסי

מאוד מעניין, אבל...

למרות הנסיון של הקריין (אח של) לדחוף את הצילום הזה כ"ככה נראה קרב רחוב", יש פה כמה נקודות שצריך לשים אליהם לב: 1. מודל ה"דו קרב" בא כאן מאוד לפעולה. לא מדובר על התנפלות שלוחת רסן, אלא קריאת תיגר, שאחריה מתכוננים שתי הצדדים (מוריד חולצה, נעליים), ומנהלים דו קרב של "גברים" - מול קהל, אשר אינו מתערב. 2. עד כמה שזה נשמע מצחיק - אלמנט החול. חוף ים, עם חול, נוח בהרבה לעבודה בקרקע מאשר מדרכה, גם אם אינה זרועה מחטים ושברי זכוכית. כל זה בלא בא להגיד שהגרייסים אינם גב-גברים, שג'וג'יטסו אינה שיטה יעילה, שלא צריך לרדת לקרקע ברחוב, או כל דבר אחר. זה סתם בא להראות שגם כשאתה הכי יעיל וכו', אתה יכול למרוח קצת בשיווק.

Yin

New member
BJJ אינה שיטה יעילה, רואים זאת

באופן ברור. בנקודה בה ריקסון סוטר להוגו בגלל שהוא "העליב את משפחת גרייסי..." ואז מתכוננים לקרב. זו אחת הדוגמאות השליליות ביותר שאני ראיתי. איזה סוג של אידיאל אידיוטי זה להגיב לעלבון או "עלבון" בסטירה וקרב. מאוד מומלץ להתרחק משיטה שכזו. עדי

bmt29

New member
אני מקבל את ההרגשה...

שתוך 24 שעות אתה הולך להיצלב ע"י מחצית מחברי הפורום... ראה הוזהרת

מה זה הקקה הזה?

למה אף אחד בחוף לא מפריד? ולמה הבחור שתקף ראשון נתן לבחור השני להוריד את החולצה והנעליים? למה הבחור השני תקף אותו בכלל חזרה? למה סמתם את את זה בכלל בפורום? B.B

דרך אגב, בודי בילדר

יש הסברים מאוד מפורטים לכל הסיפור הזה בפס הקול שלה סרט. מומלץ לחבר רמקולים/אוזניות כדי להבין.

bmt29

New member
../images/Emo7.gif

שמישו יראה לו את התמונה של "אומנות השירשור". בחיי זה כבר מתחיל להיות מוגזם

אל תדאג לו,

אל תדאג לו, הוא לא גרייסי גראפלר - הוא אינטליגנטי .
הסרט הזה הוא , סלח לי - קייטנה . ממש מאבק כוחות של שני ילדים אינפנטילים לעיני הדגנרטים האחרים שרק מחפשים לראות " מי מנצח ! " , נו באמת . מעניין אם אדון גרייסי הנכבד היה ממהר לרדת לחול , להתפלש ולשחק בבוץ באם האנשים האחרים סביבו היו עוינים . סביר להניח שלא - הם היו מרסקים אותו כמו מקק , מה גם שבכלליות נראה לי שבמצב אמת כל משחקי החול האלו של משפחת גרייסי , באם היו מיישמים אותם בקרב אמיתי בלב ריו דה ז'נרו/מקסיקו סיטי/האוונה לא היו מונעים מהם להשחט כמו כלבי אשפתות .

ננדין

New member
אני ממליץ לך לבדוק את העובדות

ואת היסטוריית הלחימה ברחוב של ריקסון גרייסי (ושל עוד חברה מהBJJ) לפני שאת יוצא בהצהרות כאלו...

אוה בבקשה -

ראה לנכון להאיר עיני , להרחיב אופקיי וללמדני שיש להם resume לוחמני מעבר לארגז החול הספורטיבי והמשחקים על הקרקע ...

chooselife

New member
פתטי.

באמת, אין הגדרה אחרת. אני מניח שחוסר בשר גורם לאובדן אחיזה מסוימת עם המציאות,האם פיספסת את כל מה שקורה בעולם הלחימה ב 10 15 השנים האחרונות?- אבל כרגע אין לי כוח לכתוב לך את ההיסטוריה של ה BJJ. בו נגיד ככה- תקרא את מה שמשה קיץ כתב, ותחפש טיפה מידע בגוגל. כמו שאמרתי- כבר ראינו את היעילות של אומניות קלאסיות מול מודרניות- רק לפני יומיים. אני עדיין מחכה למישהו אחד שיעלה סירטון שבו אומן לחימה כביכול קלאסי ניצח קרב מול סמבו או BJJ, כששני הלוחמים בעלי ניסיון שווה.אה אני יודע- הוא ירה כדורי צי מעופפים. או אולי ריחף לעברו, או השתמש במכת האנרגיות הקטלנית!

הדרכות לכוחות שיטור וביטחון

מעבר לניסיון האישי שלהם, הם עוסקים (לא בשונה מחבריהם מאמנויות לחימה אחרות) בהדרכות לגופים בטחוניים שלהם יש הרבה "resume לוחמני מעבר לארגז החול הספורטיבי והמשחקים על הקרקע". הידע שמועבר להם הוא bjj עם תכנים שמותאמים לצרכי אותם גופים ולצורת העבודה שלהם (שוב, לא בשונה מאמנויות לחימה אחרות). בין הגופים הללו אפשר למצוא גם את שירות הביטחון של ישראל. רן.

chooselife

New member
כן אבל

הם לא עוסקים בפרוזה ושירה מודרנית תוך כדי עיון אקטיבי בכתבי עמנואל קאנט- ולכן כמובן אומנות הלחימה הזו אינה יעילה. שלא לדבר בכלל על זה שאין לנו כדורי צי מעופפים, אז מה זה שווה בכלל.

עדי, תרצה להרחיב?

כשאתה אומר "BJJ אינה שיטה יעילה רואים את זה באופן ברור", למה בדיוק אתה מתכוון? מה אתה רואה שאני לא? האם אתה מתכוון להתנהגות של מר גרייסי? אם כך, תוכל לאמר שלדעתך מר גרייסי הוא פרא אדם. מכאן ועד לאמר "השיטה שלו לא יעילה כי הם הולכים בה גם מכות מסיבות שלא מקובלות עלי תרבותית", יש כברת דרך. מה גם, שאם הבנתי אותך נכון, כדאי שגם תעיף מבט בשיטה שבה אתה עוסק, מאחר וזכור לי לפחות כמה סיפורי "ואז האיש שעשה בה-גוואה נאלץ להגן על כבודו וכיסח לאיש שאמר לו דברים לא נחמדים את הצורה". כן כן, גם סינים הולכים מכות על שטויות.

למעלה