גרייסי

תודה

זו דוגמה מאוד טובה לאיך לא מתנהל אומן לחימה ... ואגב , זה לא קרב רחוב , או קרב אמת. ממש הצחיק אותי לשמוע את דברי הקריין , שמציג את הסירטון בצורה כל כך רצינית כשבסך הכל מדובר על שני אנשים שבמקום לדבר , פותרים את בעיותיהם באלימות ... מלחמה על כבוד , או הוכחה של טיפשות ? (בדיוק אתמול נתקלתי במשפט נחמד : "אל תתווכח עם טיפש , כי עלולים לא להבדיל ביניכם") אגב , בדברי אני ממש לא מתייחס ספציפית לעניין הג'יו ג'יטסו עצמו , אני מאוד מעריך את השיטה הזו ... מה שכן , זה מאוד מגניב לשמוע אותו אומר ג'יו ג'יטסו במבטא הברזילאי

ננדין

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - סירטון מעולה

של וונדרלי סילבה מעביר אימון בצרפת... שווה לראות אותו רק בשביל לראות בסוף עד כמה הבחור הזה שכמעט לא יורד לקרקע בקרבות (בטח שלא מיוזמתו) שולט ב BJJ ...

roy33itc

New member
ננדין יש קישור לסרטון?

קיבלת את המסר שלי על תרגילי הצוואר?

היו ציורים מאוד יפים של סמוראים

על הקירות. גם לדעתי זה השרה אוירה רוחנית על האימון. חוץ מזה הסילבה הזה לא משחק יפה כי הוא מרביץ מכות גם על הקרקע.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכולם בבקשה להרגע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הדיון כאן נהיה קצת סוער... בואו ננסה כולנו להרגע. אפשר להמשיך ולהתווכח אבל בבקשה בלי להעליב זה את זה. בתודה ובברכה, רן.

Raffael

New member
מישהו יכול לעזור לי לצפות בכל אלה?

כל הסרטונים שהובאו פה בעבר, מגוגל, לא עולים אצלי. הדף והקישורים שבו, נטענים, אבל עם סימן אזהרה על תקלה בטעינה (ג'אווה), בתחתית הדף. קליק על אחד הקישורים לא מניב תוצאה כלשהי. אין לי מושג עם גרייסי יעיל לרחוב או לא בגלל הבעיה הזו. תודה.

Raffael

New member
חבל שלא קראתי את מה שכתוב שם...

Thanks for your interest in Google Video. Currently, the playback feature of Google Video isn't available in your country

למעלה