אצלי מה שהיה
זה שגם החדרת הלמינריות היו עינוי (ממש עינוי), וגם מיד אחר כך התחילו לי צירים מאוד קשים. אני פשוט לא מבינה איך בנות אחרות משתחררות אחר כך והולכות הביתה. אצלי הכל היה באקטרים, כאבים קשים ביותר של צירים, והם נתנו לי כל מה שיכלו כדי להקל עליי. נשארתי באשפוז והם ניסו לסייע לי ככל הניתן, אבל למרות הכל מאוד סבלתי, כי החומר היחיד שעזר לי, אסור היה לתת אותו 12 שעות לפני ההרדמה המלאה, ולכן סבלתי המון שעות ובבוקר הכניסו אותי ראשונה, כדי לגאול אותי.
אבל באמת שיש כאלו שזה כאילו עובר לידן, גם ההחדרה וגם לא חוות כאלו צירים, אלא כאבי מחזור נורמטיביים.
לאחר החוויה הנוראית הזו, אמרתי לעצמי שאם יהיה הריון הבא ויגיע לכאלו שלבים, אני אתעקש על החדרת הלמינריות בהרדמה מלאה. הם מאוד לא אוהבים את זה, כי זה מצריך שתי הרדמות ברצף של יומיים- אחת להחדרה ושנייה לרגיידה עצמה, אבל בסופו של דבר זה הגוף שלי, ואני לא אוכל עוד פעם לעמוד בחוויה הפיזית הקשה הזו.
אז מה הטבע נתן לי?- לאחר מספר חודשים של הפסקה נכנסתי להריון, והופ- הפסקת דופק בשבוע 8. לפחות לא היה צורך בלמינריות, למרות שהרופאה ב"מאיר" הציעה לי, ואמרתי: "לא תודה. כבר עברתי הרבה גרידות בשבוע הזה בלי הסיוט הזה, אז גם הפעם הרופא המנתח יסתדר". ואכן זה מה שהיה. אפילו לא אפשרתי לה לבדוק אותי ואגינלית. אמרתי לה שיש לי ממש טראומה מאז הפעם הקודמת ושאני מוכנה לחתום לה על מה שהיא רוצה, רק שתעזוב אותי.
לפעמים אני חושבת מה הקטע שלי, למה אני ממשיכה עם זה. עינוי שכזה- פיזי ונפשי. טוב, נכון לעכשיו אנחנו בהפסקה ובעלי מוכן לאחר תחנונים שלי ובכי מר לנסות עוד פעם אחת, אבל הוא ממש מתעקש שאחרון ודי, כי הוא כבר לא יכול יותר (להזכירן- 2 ילדים ו-7 הפלות).
אוי. יאללה, צריכה להתארגן לעבודה. תודה לאל על זה.