גרוש + 2

• פותח הנושא mmgb
  • פורסם בתאריך

mmgb

New member
גרוש + 2../images/Emo70.gif

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי.. יש לי חבר כבר שנתיים ויש לו שני ילדים מנישואים קודמים. כל אחד שנתקל בסיפור שלי מסביר כמה חיי יהיו קשים, כמה כדאי לי לקום וללכת, שההתרגשות מחתונה ומילדים נוספים כבר לו תהיה גדולה בעיניו, ועוד 1001 דברים דומים. הבעיה היא שאני אדם שמטבעי מושפעת מדעות הסביבה עד כדי כך שאני כבר לא ממש יודעת מה אני באמת רוצה. החבר שלי הוא בן אדם מדהים אבל אם כל הרצון הטוב שלו יש דברים שהוא לעולם לא יוכל לשנות... מה אתם אומרים? מכירים זוגיות כזו שכן הצליחה?

adam33

New member
נעשה סדר בדברים..

ובעצם אם איננו רוצים לעשות סדר בדברים העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט לגור איתו תקופה.. אם זה טוב מבחינתך ואת אוהבת את החיים ככה אזיי אל תשמעי לסביבה ואת בעצם העיקר ובמרכז. מצד שני אם הילדים שלו ימררו את חייך או ולחילופין הוא לא ימצא חן בעינייך תמיד תוכלי לקום וללכת ולכן המפתח בידייך ולא בידי הסביבה ואוליי הבעיה היא בכלל של הסביבה שלך שלא מקבלת אותך ואת אושרך.. צריך אומץ לקום ולומר נוח לי ככה צריך אומץ מצד שני להודות בקשר לא בריא ולהפרד..

הצלחת הזוגיות

תלוייה באלף ואחד דברים, האישיות שלך האישיות שלו היכולת והרצון של כל אחד משניכם בזוגיות, הדמיון בין הרצונות של שניכם, ההתאמה שלכם בחיי יומיום, והנכונות של שניכם להשקיע ולתת... ועוד לא התחלתי למנות את כל הדברים שבונים את הזוגיות..ולכן, זה שהוא גרוש + 2 לא קובע את הצלחת הזוגיות שלכם, נכון, שיש הבדל בין לחיות עם גרוש + 2 ובין לחיות עם נשוי בפעם ראשונה, יתכן שזה דורש לרג´יות, מצד שניכם, פתיחות מסויימת ונכונות לקבל זה את זה כפי שאתם, אך זה לא בהכרח הדבר שיקבע את הצלחת נישואיכם, ואני מרשה לעצמי לומר לך את כל זה בתור אחת ללא ילדים, שהתחתנה עם גרוש + 3..... נאמר במקורות "אין ברכה אלא בדבר הסמוי מן העין" - משמע לפעמים עדיף לעשות החלטות לבד, כשאת קשורה לעצמך ולא לתת לקול המבלבל של אחרים להשפיע עלייך כל כך... מאחלת לך הצלחה בכל מה שתחליטי... טלי

תגובה מאישה1 פשוטה

קוראת את הודעתך ומודה, לא ממש מבינה מחד - "יש לי חבר כבר שנתיים" מאידך - "... כמה חיי יהיו קשים" במהלך השנתיים האחרונות גם היו לו שני ילדים. או שהבנתי לוקה בחסר??? ובמהלך השנתיים האחרונות הייתם יחד ואני מניחה שהכל זרם על מי מנוחות והאהבה ביניכם שָׁרתה (שאם לא כן, לא הייתם יחד) אז... איפה הבעיה ??? כי אומרים ???????? "החבר שלי הוא בן אדם מדהים אבל עם כל הרצון הטוב שלו יש דברים שהוא לעולם לא יוכל לשנות..." בהחלט !!! הוא לא יוכל לשנות את עובדת היותו אב לשני ילדים מנישואיו הקודמים. אבל אין בזה ניגוד לזוגיות שקיימת ביניכם היום. אלא אם כן בך נגמרה אליו האהבה ואת נמצאת במין מצב של ניסיון למצוא תירוצים לסיום הקשר (וסליחה מראש על הבוטות). לדעתי, את נמצאת בדילמה עם עצמך לגבי מהות הקשר. עליך לחשוב היטב מה את רוצה לעצמך ומה את רוצה מהקשר תוך התעלמות מוחלטת מ"דעות הסביבה" ומ"כל אחד שנתקל בסיפור שלך" ומסביר לך "כמה חייך יהיו קשים, ו"כמה כדאי לך לקום וללכת" בררי עם עצמך את הדברים. רק אז תוכלי להגיע להחלטות אשר יהיו נכונות ומתאימות לך. ******************************************************** התגובה נשלחה דרכי בגלל בעיות טכניות שאשה1 פשוטה נתקלה בתפוז

3אריק

New member
לעובדת עצות

חסרים המון פרטים בסיפורך בכדי שאול לייעץ לך ולעזור לך . קודם כל לא כתבת בת כמה את ובן כמה בן זוגך ,חסרים הרבה פרטים בהקשר למרכת הזוגית הקודמת שלו ומה גרם לפירוקה . אם הילדים שהוא מביא איתו קטנים אז את הולכת להפוך לאימא במכה אחת ללא כל ניסיון קודם ,ואם הילדים גדולים אזי גם אז יצוצו כל מיני קונפליקטים בינכם . עצתי לך ,היי שקולה מאד בצעדייך ,שכן אם לא תוכלי למצא את עצמך שקועה בבעייה ו.....אולי גם לא בהצלחה אריה

tal2019

New member
חסרים פרטים

היי כל זוגיות היא לא קלה,ובודאי אין לצפות מראש לאן תוביל,רציתי מאד לדעת האם שני הילדים שלו ,יגורו איתכם? או ,רק יגיעו לביקורים? אם השניים יגורו אתכם,מנסיון ,אין קשה מזה...וברוב המצבים לא ניתן לבנות באמת מערכת יציבה,מהסיבה שהם באים עם מטענים,ואת הולכת להיות קורבן. אם הקשר יהיה רק במפגשים,יש לי עצה קטנה,קחי לך בהחלטה מלאה ,שאת כאשה בוגרת לא נגררת לחנך אותם,אלא רק מארחת אותם,ולא צד מלא בגידולם,תני לאביהם להוביל ואת תמכי בו מהצד. אולי יהיה יותר קל. טלי

למעלה