גרוש טרי

גרוש טרי

שלום לחברי הפורום אני גרוש טרי.חייב לציין שאני חש ומרגיש כמו שנוגע בשמיים . יחד עם זאת אני מאמין בזגיות. שאלתי היא: האם הכייף שאני חש עכשיו כשאין לי קשר יכול להפגם בזמן שכן יווצר הקשר. או שמה אין כלל סתירה בין הכייף לבין הזוגיות ?

A L O N A 1

New member
אופוריה../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

גם אני כשהתגרשתי חשתי תחושת אופוריה עזה, הרגשתי נוגעת בשמים,סוף סוף לבד, אחרי תקופה ארוכה של ביחד לוחץ ומעיק. נגמר פרק בחיים ומכאן והלאה - הכל פתוח, הכל מרגש. ידיד טוב שלי תיאר את זה כאדם שפותח ארון מלא בשוקולדים, מוכן לטעום ולהנות מכל הטעמים האפשריים. סתירה בין כיף לזוגיות תתקיים רק אם תחזור על אותם דפוסי התנהגות שתרמו לפרוק פרק א´. כל הזמן אנחנו לומדים מהנסיון ואני מאחלת לך הרבה אהבה ושמחה בהמשך הדרך.

לגרוש הטרי ברוך הבא../images/Emo20.gif

מסכימה עם אורלי וגם עם ניצת, תן לעצמך קודם כל זמן להנות מהטוב הזה אל תיכנס כל כך מהר לקשר רציני ממש לא מומלץ בשנה הראשונה תן לעצמך זמן להרגעות ואז עם חשיבה נכונה ובריאה ב"ה מאחלת לך קשר יציב וטוב בהצלחה-מוצאת

תן לעצמך להנות...

היי מוצאת את כותבת : תן לעצמך להנות מהטוב הזה .כלומר במצב הנוכחי. לבד אם כך ניתן להבין או להסיק שהמצב השני כלומר הזוגיות הוא פחות טוב ? אני בהחלט מסכים שצריך לעשות בחוכמה ולא בחופזה תודה על האיחולים ביי מוצאת

ממש לא הכונה

אך למדתי מכל המצבים שהייתי בהם שמכל מצב צריך להפיק את הטוב ולהנות ממנו במקרה שלך כלומר במצבך היום אתה צריך להיות בלבד לחשוב איפה טעית ואיך לא לטעות, איך לבחור נכון ומה אתה באמת מחפש , לא אמרתי אל תצא ההפך (אם היית פוגש את גורן הוא היה עונה לך טוב יותר בנושא) צא תהנה אבל אל תמהר, למה למהר כדיי ליפול שוב? אני נזכרת שהייתי גרושה רק כמה חודשים וחשבתי שאני כבר ותיקה וכולם היו צוחקים ואומרים לי אוו זה טרי ורק היום לאחר 5 שנים אני מבינה למה התכונו, הזמן הוא התשובה הוא מלמד הוא משחרר הוא גורם לנו להבין את עצמנו. לפי הביי שלך מובן שאתה פורש לפורום גרושים גרושות וזה בסדר בכל מקרה תפגוש אנשים גם מפורום זה כי הריי אנחנו גם כמוך. בכל אופן בהצלחה מכל ה

ובאיזו רשות אתה נעלם ככה סתם?

לא קיבלת רשות לצאת ככה מהבית לכמה ימים אתה לא חושב שמתגעגעים אלייך? כי אם לא אז כן
שיהיה לך אחלה חג אחלה שבת מוצאת

גורן44

New member
ממקום טוב..../images/Emo61.gif

נעדרתי זמן קצר, לא צריך "טיפול" כרגע. קורא אותכם תדיר, מפנה מקום... שבע ועייף, טרם מתכנן את ה come-back
ו- עצה קטנה- אל תלכו על "זוגיות", זה לא משהו שאפשר לבנות, זה יקרה (אם) מעצמו... לכו על "חברות", ממש הרכה יותר טוב, ומכאן אולי תצמח גם הזוגיות,וזה לא אותו דבר. עד כאן פינתי. שבת שלום.

ברור "אחי"

כמובן שמתחילים מחברות ואז לא חושבים יותר מידי קדימה איך אומרים "זורמים" ואם יוצא יוצא ואם לא אז לא. יה מכוער (סתם סתם), אתה "נראה" באמת עייף, לך לנוח הנה הגיע שבת המלכה תהנה וכמה שאפשר

אריסטו m

New member
וואלה...מזל שאני לא הגבר המושלם..../images/Emo13.gif

אריסטו.....(נאנח אנחת רווחה.....
) פיייייייי....ירדה לי אבן מה-
מוצאת...........סוף,סוף חזרת אלינו......
פייר,בניתי על
ועוגת
אצלך בחג.....אבל.....עכשיו אני מבין יש לך חתיך ב-
ולכן לא הוזמנתי......
סתםםםםםםםם,חופשי חומד,תהני לך והלוואי שבאמת יהיה לך מישהו בקרוב... אבל לא סתם מישהו אלא את אותו מישהו שאת כל כך מבקשת לעצמך...בכייף... אז בנתיים..... שבת שלום ומבורך.... אריסטו....(הבחורה הזאת....תמיד "מוצאת".......זמן להעלם לנו....
)

האמת אריסטו

שהבחור בתמונה ממש לא הדמות שאני מחפשת לא במראה ולא בכתוב רק אני ורק אני יודעת מה שאני רוצה ורק אני יודעת שאותו ורק אותו אשיג ולכן מחכה לו לזה שיזכה
ואני בו ואריסטו נראה לך שלא אחזור די נגמרו הסדרים והנקיונות עכשו אני אדם אחר ולכן לא כאן כל היום תבין שזה סימן טוב
בשבילך ורק בשבילך אבל אל תספר לאחרים שלא יתלהבו

ויפאסאנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גורן, עשית ויפאסאנה? היכן? ממש 10 ימי שתיקה? גם אני רוצה, אבל נראה לי המון זמן לשתוק

אורלי41

New member
את שמה לב לכמות הימים?../images/Emo3.gif

10 ימים של העלמות מצד גורן... שמת לב.......??? מה זה מזכיר לך.....כמעט 10 כלומר 9 וחצי... אמנם לא שבועות אלא ימים..... לבריאות גורן אחי....
היתכן??? מפרגנים לך אבל למה להעלם? אולי זקוקים לך אולי מישהו
? ככה נוטשים בני משפחה? לבריאות נשמתי.......

גורן44

New member
מעולם לא נטשתי../images/Emo61.gif

מי שרצה אותי,מצא במסרים. ואם אעדר 9 וחצי שבועות, אז באמת תתחילו לקנא לי. רק שזה יהיה שכרון חושים מאלכוהול וסיגארים ולא ממה שאתם חושבים,כי זה- רצוי שימשך מעבר ל 9 וחצי שבועות. ובכלל, מי אמר שנפקדתי 10 ימים ?

למעלה