גרוש וגרושה מול הבנק

דדר43

New member
גרוש וגרושה מול הבנק

לי ולגרושתי היה חשבון בבנק לאומי לפני הפירוד היא הוציאה כספים כ 3500 שח בלבד החוב תפח עד ל כ 9000 יא לא היתה מעוניינת לסגור את החשבון לי אין קשר איתה. היה פסד על החוב ועו"ד התחילו לטפל בעניין הם כנראה הצליחו לשים יד עליה והיא כנראה הגיעה איתם לסיכום שניא תשלם כמחצית הסכום בערך 4500 שח וחובה נסגר למרות ש היא זו שגרנה למינוס בבנק שאלתי היא האם אני יכול לדרוש מהבנק או מהעו"ד של הבנק למחוק חלק מהחוב( שזה הרבית ) ושאני אשלם סכום של 1000 שח בלבד יש לי דפי חשבון שבו רשום מי משך את הכסף תורה מראש

גרושים

שלום רב, אם אכן הבנק מחזיק בפסק דין כנגדך אינך יכול "לדרוש" מהבנק להסתפק בסכום פחות מסכום פסק הדין בניכוי מה ששולם לו על החשבון על ידי גרושתך. טענות מעין אלו היית אמור להעלות במסגרת ההליך המשפטי.נסה להגיע עם הבנק לפשרה. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

דדר43

New member
איך מגיעים להסדר עם הבנק ?

ראשית , תודה על התשובה. איך מגיעים להסדר עם הבנק ? ולמי פונים ? לעו"ד או לבנק? הסכום הראשוני היה 3,500 ש"ח וגרושתי שילמה 5,000 ש"ח , החשבון היה חשבון משותף, גרושתי היא שמשכה את הכספים. תודה מראש

הסדר

כדי לנסות ולהגיע להסדר פנה לסניף הרבלנטי ותגיד להם שאתה רוצה לגמור הענין אבל אתה בקשיים כלכליים. נסה לטעון כי החוב אינו שלך ואתה מתכוון לפנות לבית המשפט. לגבי ההסדר - אם החוב הוא, למשל, 5000 ש"ח הצע להם 1000 במזומן + 2500 ב - 10 תשלומים בהלוואה ואת היתרה בקש שימחלו לך. זו כמובן רק אפשרות אחת הכל זה בסך הכל כמו ב"שוק". בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

למעלה