גרוש בן 23

0שימי0

New member
גרוש בן 23

אני בחור דתי בן 23 פרוד כבר שבוע וחצי. הייתי נשוי שנה וחצי של חיים מרים, נתתי את הנשמה, פינקתי, הפתעתי, פירגנתי, ולא אמרתי מילה רעה, והיא בכל זאת התנהגה אלי בזלזול והתנשאות. דיייי נמאס לי. לפני כשבוע היא נתנה לי מכות בעקבות זה שלדעתה לא התיחסתי אליה מספיק בזה שלא ישבתי קרוב אליה... אבל עכשיו עצוב לי לבד! רוצה כ"כ אהבה! אני טיפוס מעניק וקשה לי להיות לבד. יש מרשם פלא לצאת מהעצבות?

0שימי0

New member
השלמה

בעקבות המכות קמתי ועזבתי את הבית וחזרתי לבית הורי.

0שימי0

New member
השלמה

בעקבות המכות קמתי ועזבתי את הבית וחזרתי לבית הורי.

קודם כל אתה צעיר החיים לפנייך../images/Emo140.gif

אם תקרא את מה שכתבת אז ככה: חיים מרים נתתי את הנשמה, פרגנתי, פינקתי, הפתעתי התנהגה בזילזול והתנשאות נתנה לי מכות טוענת שלא מספיק התייחסתי אליה לא ישנתי מספיק קרוב אליה עכשיו תשאל את עצמך האם זה באמת מה שאתה מייחל לעצמך, מערכת כזאת? תגיד אתה עבד?????.. כאילו אתה בוכה על אחת כמוה? תהיה שמח שנפתרת ממנה. אל תהיה עם מישה שמזלזלת בך וממעיטה מערכך רק בגלל שאתה מפחד מהלבד. בחורה שמתייחסת ככה למישהו מזלזלת בו, שולטת בו ומכה אותו, היא בחורה סובלת מבטחון עצמי נמוך ויש לה בעיות נפשיות וצריכה טיפול מקצועי. בחור עכשיו קח נשימה עמוקה, תן חיוך ותחפש אהבה חדשה, תרשם להכרויות, תרשם לפורומים, תלך לטיולים, תחייה,תבלה, וזה לא קשר לזה שאתה דתי כי יש הרבה מקומות ששייכים לאוכלוסיה הדתית. אז נכון קורה שיצא לא טוב אבל אין שום סיבה בעולם שתשאר מערכת יחסים כזאת, מילא אם זה היה כל המינוס בלי המכות אז היתי אומרת לך: לך ליעוץ זוגי, תקן אבל כשמגיעים לאלימות זה הקו האדום-שם זה אמור להגמר. דבר נוסף תנסה לחשוב למה אתה מנסה כל הזמן לתת מעצמך ולהעניק לאחרים ולא לעצמך. חשוב שתלמד להעניק קודם כל לעצמך ולהבין שמגיע לך שיעניקו לך בחזרה. במקום לשקוע בעצב, תצא, תבלה, תקרא, תטיל, תסדר את הדברים, תתעסק בדברים שלא היה לך זמן לטפל בהם. תנצל את הזמן עד שתכיר משהי חדשה כדי לעשות דברים למען עצמך. כל דבר קטן שיעשה לך טוב לך על זה. תקרא דברים חדשים, תפתח תחביבים, תרחיב אופקים, לימודים. החיים לפנייך אתה צעיר יש לך את כל הזמן שבעולם לפתח זוגיות חדשה ולמצוא בת זוג שתעריך אותך אבל לפני כן תלמד להעריך קודם את עצמך ולהבין שלא צריך להעניק ללא גבולות כדי לרצות, מי שירצה יאהב אותך בגלל מי שאתה ואל תתן לעצמך לשקוע באומללות ועצבות אלא תנסה לחשוב מה יכול לשמח אותך ותפעל למען האושר שלך.

0שימי0

New member
מילים מדהימות

תודה רבה המילים שלך כיוונו ממש למטרה. ממש עוזר לי לשמוע כאלה דברים. תודה.

היי שימי

אתה נמצא עכשיו במצב מאוד מבולבל לדעתי מצד אחד היה לך מאוד רע ומצד שני פתאום החופש הזה שלא יודעים מה לעשות איתו ורוצים לשוב ולהיות שייכים גם אם היה רע. זה מה שנקרא תקופת אבל וזה טבעי ונורמאלי לחלוטין שתחווה אותה. אתה נפרד ממשהו גם אם היה רע. אני דווקא הייתי מציעה לך מלבד מה שקודמתי הציעה להעזר במישהו מקצועי ולו רק כדי לשפוך את כל העצב שנמצא אצלך ובטח גם הצטבר במשך השנים. תחושת העצב תעבור ואז תודה לאל שנתן לך הזדמנות לצאת משם ולפתוח בחיים חדשים. שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן אם אתה צריך לפרוק, לשאול וכו.

תלתלית3

New member
תברח כל עוד רוחך בה

הי שימי לא מגיע לך !!!!!!!! ברוך שפטרנו מעונשה של זו. חייך והמשך הלאה, כל חייך לפניך.........

0שימי0

New member
תודה רבה

כיף לי לשמוע כאלה דברים וזה מאוד מעודד. מה שעצוב לי זה שאני נזכר בכל מיני סיטואציות נעימות מאותה תקופה ויודע שהם לא יחזרו, למרות שאני מבין שהיה לי נורא רע שם וכיף לי שאני מחוץ לזה כיום, אבל עדיין זכרון החויות ההם גורמים לי לצביטה כואבת בלב ולפעמים להרגשה גרועה במשך שעות. וגם הבדידות.

אתה נשמע אחלה בחור....

ואתה צעיר מאד אני בטוחה שתמצא את זו שתתן לך אהבה כמו שאתה יודע לתת אם הייתי בגילך..... אבל למעשה,כולם הרי מחפשים אהבה ואני מאמינה שאם תרצה מאד,גם תמצא רק אל תחפש בכח תייחל לזה,וזה יבוא בהצלחה

0שימי0

New member
דוקא זה שנשים מגיבות לי כך

מחזק אותי בצעד שעשיתי ושזה הדבר הכי נכון לעשות.

0שימי0

New member
קשה לי לאהוב

אני חושב שמה שיצא מזה זה שקשה לי היום לפתח רגשות כי כל פגיעה קטנה מזכירה לי את ההתעללות הרגשית שסבלתי וגם אם כיף לי לדבר עם מישהי ברגע שהיא צוחקת עלי בצחוק או משהו כזה הכל צף ועולה ומזכיר לי את האשה הרעה שחייתי איתה.

למעלה