גרושתי פירסמה בעיתון

ארמון2

New member
גרושתי פירסמה בעיתון

לאחר שקיבלה תחליף המצאה מבית המשפט למשפחה היא פירסמה 3 תקים שבהם אני חייב בהוצל"פ אחד מהתיקים שיקרי ובית המשפט ביטל את התיק הנ"ל האם בעניין התיק השיקרי שפורסם בעיתון יהיה אפשר לתבוע??

ארמון2

New member
עצם העובדה

שפורסם שמי ומס' התיקים יש בפרסום כזה נזק לא נגמר בזה שליח מטעת חברת גימונית הדביק את המודעה על דלת בתם של הורי. שלהם אין כל עניין במעשים שלי. כל עולה וכל יורד ראה את המודעה (זה לא נזק ?) עצם העובדה שהיא לא שלחה לי את התביעה לת.ד שישנו בבית המשפט זו אומר שכל הפרסום היה מיותר.

אם בית המשפט/הוצל"פ

אישר לה תחליף המצאה, כנראה שהיא לא הצליחה להמציא את זה לת.ד. שהשארת. האם ראית מה נכתב בבקשה לתחליף המצאה?

ארמון2

New member
לא ראיתי מה כתוב בתחליף המצאה

היא יודעת את הת.ד שלי וגם בית המשפט יודע את הת.ד שלי וגם הוצל"פ יודע את הת.ד שלי לאחר קבלת ההחלטה הגב' פנתה להוצל"פ והוצל"פ שלח לי את החוב עצם העובדה שהוצל"פ שלח בדואר רגיל הקבלתי את ההחלטה זה אומר שהיא ידעה על הת.ד שלי לאחר מכן פניתי לעו"ד ושאלתי למה לא שלחו לי לת.ד מכתב כל שהוא לא חייב להיות רשום בחר לא להשיב ואמר אני לא מייצג אותך וביקש לסיים את השיחה על המודעה בעיתון ידעתי לאחר שהתקשרתי למוקד של ההוצל"פ ושאלתי מתי ניתנה ההחלטה וכשהיה ברשותי מס' מועדים של כל הבקשות שלה פניתי לעיתון המקומי ובקשתי לעיין עיתונים של אותם חודשים ואז מצאתי את הפרסום. מלבד זה כמו שאמרתי הם השאירו פתק גדול על ביתם של הורי ע"י שליח מגימונית. ובוודאות ידוע שאני לא שם !!!!! כל זה היה להרשים את בית המשפט בלבד

liquid01

New member
אפשר לקבל פיצויים ללא הוכחת נזק

לפי חוק איסור לשון הרע. עד 50 אלף שקל. ולדעתי לפחות, זה מקרה מובהק של לשון הרע. אני מכיר גם פס"ד שבו ניתנו פיצוים בגין לשון הרע כאשר הבנק החזיר צ'ק שלא הייתה סיבה שהוא יחזור והדבר פגע באמינות הכלכלית שלו...

פרסום שנעשה על פי

החלטת בית משפט אינו לשון הרע. מה עוד שהשואל מלין בעניין תיק אחד בעוד שניים אחרים אכן התנהלו נגדו.

ארמון2

New member
בוקר טוב וחג מצויין לכולם../images/Emo127.gif אך...

לא קיבלתי מה לעשות? יש מקום לתביעה על לשון הרע, או על פרסום כוזב??

לדעתי, לא

כפי שכתבתי קודם, כדי שבית המשפט יאשר תחליף המצאה היה עליה להוכיח כי נסיונות ההמצאה ה"רגילים" לא עלו יפה משמע, משלוח דואר רשום לכתובתך, הוחזר לידי השולח. (מן הסתם בבקשה לתחליף המצאה שומעים רק צד אחד שכן את הצד השני לא הצליחו לאתר). ברגע שניתנה החלטה על תחליף המצאה הפעולה נעשתה כדין ואין מקום לתביעה. אני מציעה שתבדוק בתיקים הרלבנטיים את הטענות עליהן מתבססת הבקשה לתחליף המצאה.

ארמון2

New member
פלורי ניסן עוד איך יכול להיות שלא

היה לא הדואר שלי לאחר ההחלטה פתחה היא תיק הבוצל"פ ומהוצל"פ שלחו לי לשלם את אשר קבע בית המשפט איך להוצל"פ היתה הכתובת אם וכאשר אין כתובת זה מעיד על תכסיס כל שהוא בה האישה לא ביקשה בקשת המצאת תחליף מהסיבה שלא ידעה את הכתובת דרך אגב גם בבית המשפט למשפחה הכתובת רשומה. וזה בדוק

אני לא יודעת

איך והאם זה יכול להיות. הצעתי לך לקרוא את הבקשה לתחליף המצאה ולראות מה היו הטענות שנטענו בו.

שיר ורד

New member
לא חייב להיות תכסיס

מספיק שנשלח לכתובתך כפי שהיא מופיעה במשרד הפנים מכתב רשום ולא באת לקחתו או סרבת לקחתו.

RIKI35

New member
לדעתי יש מקום לתביעה

ובגדול מצא אישה מצא טוב לא מצא עוד יותר טוב!

למעלה