גרושים מתוכננים

slomit308

New member
גרושים מתוכננים

אני נשואה כ7 חודשים,ואתמול התבשרתי שבעלי היקר רוצה גט ואני"בשוק"

slomit308

New member
אני יודעת

אני יודעת מדוע,הוא מתרץ מדוע(קרבן)אני מבינה אותו ולכן אני משחררת אותו עם"ברכת הדרך" רק חבל ששיקר אותי לאורך הדרך-כי אולי עוד ניפגש באיזו צומת של החיים, הרי החיים זימנו אותנו לאיזו מטרה,ולו אין חשק להשקיע-(הוא עדיין מאוהב באסית שנישאה בינתיים)

מיקי*

New member
../images/Emo24.gifים חיזוקים

אנחנו כאן בשבילך. זה שאין לכם ילדים מקל על העניין. האם אין סיכוי לשלום בית?

slomit308

New member
תודות

אני מתמודדת כי המצב די מוזר ואיש לא מבין מה קרה לו(אני מבינה ולא יכולה לעזור-)רק להתפלל ואכן אני מתפללת מבקשת מבורא עולם בשבילו ובשבילי גם המצב הכלכלי בשפל,בקיצור 2 סופות עוברות עלי בבת אחת ואני יודעת שזה מהשם,הוא מבקש לעשות שינוי מהר-ויש לו תכנית בשבילי והגיע הזמן לעלות כיתה=ויש עבודה לעשות=ולכן איני נבהלת ואיני מתיאשת ובטח לא מתמוטטת. ואני מודה להשם שיש הרבה אנשים שנותנים לי כח=גם כאן בפורום

slomit308

New member
זה בצחוק?-לא הבנתי....

אני חושבת שאני יודעת מדוע,הוא בטוח שה"למה"שלו נכוןוהוא מוכרח ללכת הלאה(9 חודשי נשואין
) כל הזמן אני המטפלת המשפחתית והוא הלקוח שסובל אבל לא משתף בסוף אני אכתוב על זה ספר אם זה לא היה עצוב בטוח שהייתי צוחקת

שוקו בת

New member
מותק תהיא חזקה אנחנו כאן

בשבילך. אני נשואה שנה ושלושה חודשים, ויש לנו בת משותפת. ואני על סף התמוטטות עצבים. ובכל זאת אני מחזיקה בשיניים. יכול להיות שזה יקרה בעוד יום יומיים שבוע חודש חודשיים שנה שנתיים. רק תהיא בטוחה שבהשגחה פרטית אין לכם ילדים.

slomit308

New member
תודה

על החיזוק,שאת מחזקת אותי ובבקשה אל תהיי בהתמוטטות,תפסי מרחק מהבעיות תמצאי לך תחומי עניין ,תשמחי עם הילדה-כי ילדים נותנים כוח וסיבה להתמיד ולהצליח אשמח להיות איתך בקשר

למעלה