שמנם=אמנם
א אמא גרושה New member 2/11/06 #16 גם אצלנו... המשכורת השניה כילכלה רק אותו, הבגדים והאוכל שלו. דווקא היום מצבי הרבה יותר טוב... איתו הייתי במינוסים של עשרות אלפים! והיום אני טפו טפו רק בפלוס!
גם אצלנו... המשכורת השניה כילכלה רק אותו, הבגדים והאוכל שלו. דווקא היום מצבי הרבה יותר טוב... איתו הייתי במינוסים של עשרות אלפים! והיום אני טפו טפו רק בפלוס!
ג גרוש0פטימי New member 2/11/06 #23 גרושות מסכנות ו עדי מאושרת מה קרה??? נעלמתי קצת מהפורום וזהו? התחילו עם השטויות בלעדי?
ג גרוש0פטימי New member 2/11/06 #27 וואלה ? קשה קשה בלי המחשב... מצחיק שבצפון לא היה בכלל גשום אבל כשחזרתי למרכז... סופות, גשמים. כייף עולמי איך התגברת? היה קשה???
וואלה ? קשה קשה בלי המחשב... מצחיק שבצפון לא היה בכלל גשום אבל כשחזרתי למרכז... סופות, גשמים. כייף עולמי איך התגברת? היה קשה???
י י ל ד ת האור New member 2/11/06 #29 וואלה??? באיזה צפון היית שלא ירד שם גשם.... נראה לי עבדו עליך עם מצפן
ג גרוש0פטימי New member 2/11/06 #30 בחיי אלוהים...בספר תורה במזוזה ! חחחחחח לא הייתה טיפה של גשם חיפה ועד נהריה כלום חזרתי לאסוף ת'ילדים אחה"צ (במרכז) והיה גשם זלעפות
בחיי אלוהים...בספר תורה במזוזה ! חחחחחח לא הייתה טיפה של גשם חיפה ועד נהריה כלום חזרתי לאסוף ת'ילדים אחה"צ (במרכז) והיה גשם זלעפות
י י ל ד ת האור New member 2/11/06 #31 ../images/Emo6.gif זייפו לכם..... אם היית בא לאסוף ת'ילדים שלי בטח היית מרגיש ת'זלעפות הפסדת
ג גרוש0פטימי New member 2/11/06 #32 פעם הבאה תודיעי אאסוף גם אותם גם ככה אחרי שעתיים שיעורים עם הילד... כבר עדיף היה לצלול בשלולית ! ממתי בכיתה ג' השיעורים כ"כ קשים ??? לא זוכר בכלל שהיו לי שיעורים. ועוד כאלו שאלות קשות ! מה קרה????
פעם הבאה תודיעי אאסוף גם אותם גם ככה אחרי שעתיים שיעורים עם הילד... כבר עדיף היה לצלול בשלולית ! ממתי בכיתה ג' השיעורים כ"כ קשים ??? לא זוכר בכלל שהיו לי שיעורים. ועוד כאלו שאלות קשות ! מה קרה????
י י ל ד ת האור New member 2/11/06 #33 מתי הטיול הבא שלך../images/Emo35.gif אצלי אין צחוקים בדברים האלו הבטחת תקיים
ג גרוש0פטימי New member 2/11/06 #34 שבוע הבא אבל הפעם זה יהיה לדרום. יש לך גם שם כמה ילדים??? מוכן לאסוף גם אותם
י י ל ד ת האור New member 2/11/06 #35 לא נורא... אנחנו ניפגש באמצע הדרך אני יעביר לך את הסחורה ותמשיך איתם לדרום
י י ל ד ת האור New member 2/11/06 #36 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif האופטימי הבריז לי אחרי כל ההבטחות הוא נעלם
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif האופטימי הבריז לי אחרי כל ההבטחות הוא נעלם