גרושות מסכנות?

גרושות מסכנות?

לא בדיוק יש הרבה פלוסים בלהיות גרושה חוץ מהמשכורת השניה שחסרה בטירוף לקניות בגדים הכל נהדר אנחנו לא כאלה מסכנות יש נשואות כל כך אומללות

וואו זו תגלית השנה

וצריך לעשות מחקר דחוף עם סקר כמה באמת הנשואות הן אומללות לעומת הגרושות וכנ"ל עם גברים. מה נגלה? מה יש בעולמם שכל כך מאמלל אותם או מה יש בעולמנו שאנחנו כה מאושרים? את חושבת שההכללה הזו תופסת? את חושבת שזו אינה בחירה של אדם..לצאת לחופש או להשאר אומלל? את חושבת שהם פשוט מעדיפים את האומללות בגלל אילוצים סביבתיים? את חושבת שאנחנו לא כל כך "מסכנות"? זו הגדרה מאוד עלובה. לא רק שלא מרגישה מסכנה מרגישה מ נ צ ח ת ב ג ד ו ל את כל האומללות שלי כנשואה..אך הכרתי נשואות רבות ועדיין מכירה שהיו מאושרות בחייהן והקימו משפחות לתפארת שרק היה אפשר להתקנא במה שבנו לתפארת. אז יאללה..לכי לעשות סקר ותחזרי עם מסקנות דבר אחד אני יודעת: שמחזרים יש תשוקה שאוהבים עושים סקס ושנשואים שואלים: מה זה?

EFRATY10

New member
נכון.

אי מרחמת על בחורות שפוחדות להתגרש בגלל ההיבט הכלכלי, ומעדיפות לסבול בזוגיות לא מוצלחת.

א ש לי

New member
מי מאיתנו לא פחדה?

להתגרש בגלל היבט כלכלי? ובכל זאת עשינו זאת כשהגיעו מים עד נפש, אז תני גם להן את הזמן שלהם כפי שלקחת את שלך, מבלי הצורך לרחם עליהן.

קטי30

New member
אני../images/Emo88.gif

בכל כלל יש יוצא מן הכלל

א ש לי

New member
למה הפטיש?../images/Emo12.gif אמא'לה

"בכל כלל יש יוצא מהכלל" והיוצא מהכלל רק מדגיש את הכלל" :)

shefil

New member
כשהיינו נשואות ....

האם המצב הכלכלי היה יותר טוב? שימי לב ככה אני רואה את זה נשואה - לא מסתדרת עם הבעל האוירה בבית גרועה אי אפשר להנות משבת גשומה בבית מבלי לריב לבכות לצעוק להתעצבן וגם המצב הכלכלי לא משהו גרושה - המצב הכלכלי לא הכי טוב אפשר להנות מהשלוונ והשקט בביתי החמים עם2 ילדי מה דעתך? אני לא רואה עצמי מסכנה קשה אבל יותר קל מאז כי הוא איננו!

EFRATY10

New member
אני בכלל לא לקחתי בחשבון

את ההיבט הכלכלי. כל חיי חייתי בצניעות גם כרווקה וגם כגרושה.

או

סוף סוף שמתי לב שיש פה כאלו שאומרים לי לא להתגרש(ואני מבינה שזה רק ממקום טוב ולא להיפך) אבל אני לא מוכנה לסבול יותר.

אומללות איננה סטטוס

אלא תרגום אישי למצב נתון...ומהבגדים בוחר להתעלם...לפחות להיום.

קטי30

New member
שאלוהים תעזור לי../images/Emo4.gif

"יש הרבה פלוסים....חוץ מהמשכורת השניה לקניות בגדים ... יש נשואות כל כך אומללות" חושבת שאת חייבת לקרוא את מה שרשמת שוב
לי נראה כי איפה שהוא הלכת לאיבוד .... ומשהוא לא בסדר בכלל במדד שלך לאושר מסכנות ואומללות גרושות ונשואות גם יחד ובכלל הדרך והגישה לא 100 בלש' עדינה. נאלצת לאמץ ממצ'ו ~דעתי~

ואותי בכלל הצחיק

הקטע של משכורת שניה לקנות בגדים אצלנו המשכורת השניה שמנם משמשת לקניית בגדים אבל בשבילו

למעלה