וצריך לעשות מחקר דחוף עם סקר כמה באמת הנשואות הן אומללות לעומת הגרושות וכנ"ל עם גברים. מה נגלה? מה יש בעולמם שכל כך מאמלל אותם או מה יש בעולמנו שאנחנו כה מאושרים? את חושבת שההכללה הזו תופסת? את חושבת שזו אינה בחירה של אדם..לצאת לחופש או להשאר אומלל? את חושבת שהם פשוט מעדיפים את האומללות בגלל אילוצים סביבתיים? את חושבת שאנחנו לא כל כך "מסכנות"? זו הגדרה מאוד עלובה. לא רק שלא מרגישה מסכנה מרגישה מ נ צ ח ת ב ג ד ו ל את כל האומללות שלי כנשואה..אך הכרתי נשואות רבות ועדיין מכירה שהיו מאושרות בחייהן והקימו משפחות לתפארת שרק היה אפשר להתקנא במה שבנו לתפארת. אז יאללה..לכי לעשות סקר ותחזרי עם מסקנות דבר אחד אני יודעת: שמחזרים יש תשוקה שאוהבים עושים סקס ושנשואים שואלים: מה זה?
האם המצב הכלכלי היה יותר טוב? שימי לב ככה אני רואה את זה נשואה - לא מסתדרת עם הבעל האוירה בבית גרועה אי אפשר להנות משבת גשומה בבית מבלי לריב לבכות לצעוק להתעצבן וגם המצב הכלכלי לא משהו גרושה - המצב הכלכלי לא הכי טוב אפשר להנות מהשלוונ והשקט בביתי החמים עם2 ילדי מה דעתך? אני לא רואה עצמי מסכנה קשה אבל יותר קל מאז כי הוא איננו!
"יש הרבה פלוסים....חוץ מהמשכורת השניה לקניות בגדים ... יש נשואות כל כך אומללות" חושבת שאת חייבת לקרוא את מה שרשמת שוב
לי נראה כי איפה שהוא הלכת לאיבוד .... ומשהוא לא בסדר בכלל במדד שלך לאושר מסכנות ואומללות גרושות ונשואות גם יחד ובכלל הדרך והגישה לא 100 בלש' עדינה. נאלצת לאמץ ממצ'ו ~דעתי~