גרושה טרייה.....

ker189

New member
גרושה טרייה.....

היי...ביום שני אני מתגרשת סופית...עוד בהיותי פרודה הבטחתי לעצמי שאני יוצאת..מבלה..נהנית ומכייפת...(יש לי 2 ילדים קטנים) ואני בת 32. צעירה...נאה ביותר וכל החיים לפני. משום מה יש לי הרבה גברים שאני בקשר איתם...כולם רוצים סקס וכמובן שאפשר לדלג על הפגישה הראושנה, לצאת בכיף ונראה מה ההמשך. אני לא מחפשת קשר רציני או מחייב...כן מחפשת גבר שאני אמשך אליו בטרוף...שנוכל לבלות ולהנות וכמובן שיהיה גם סקס מדהים...אבל...איך עושים את זה? מדוע כאשר מגיע סופ"ש שאני ללא הילדים יוצא שאני נשארת לבד? מישהו מוכן להסיבר לי את המצב?

פחחחחח........

הפורום ההוא זה "הפורום הנכון" ?! זהו הפורום הנכון לייבוש המח אולי ולהפטרות מאי-קיו מיותרים. מעבר לכך הוא אינו נכון לכלום.

my sunshine

New member
../images/Emo140.gif ראשית, ברוכה הבאה

אני מאמינה שאנו עושים את הבחירות שלנו ואם יוצא לך שאת נשארת לבד, אולי את זקוקה לכך
אולי לאחר התקופה האחרונה שעברת כמה שבתות שקטות עם עצמך בסך הכל זה לא נורא
השאלה היא לא אם את נשארת לבד, השאלה היא מה את עושה עם הלבד הזה. ואם את באמת רוצה, אני בטוחה שתמצאי מה לעשות עם עצמך ולא משנה היכן ועם מי.

מלאני 73

New member
גא אני... טרייה

בת 32, פרודה + 2, צעירה, כוסית, סוף סוף חופשייה... עברתי את שלב ההלם,אחריו הגיע היי מטורף - בילויים, מועדונים, סקס... הכל מהכל... ועכשיו.. עכשיו הדאון.. בדידות, ריקנות, דאגה וחוסר וודאות... אז מה השלב הבא?

ker189

New member
היי מלאני...

מי יודע מה השלב הבא...?כנראה זה מה שאנחנו צריכות לגלות לבד...

my sunshine

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה מלאני

וכמובן כל מה שנאמר ל KER תופס גם כאן

ker189

New member
ל- MY SUNSHINE

תודה על התגובה...אכן לפעמים אני צריכה את הלבד הזה והדברים שאני עושה בו ממש לא מעניינים, סתם נקיונות...כביסה ושטויות כאלה...לפעמים יוצאת עם עצמי לארוחת בוקר טובה בים וזהו...עד פה...קצת טלוויזיה ונגמר. ככה לא רוצה להעביר את הלבד...אני מניחה שככל שיעבור הזמן אני אמצא יותר מה לעשות...אולי זה עוד מוקקדם מדי בשבילי. תודה בכל אופן

יעלילה1

New member
בטח שמוקדם בשבילך.

למה צריך להעביר את הלבד דווקא עם בן זוג קבוע/מזדמן? יש גם חברות, יש סדנאות, טיולים, דברים שמעניינים אותך... לשפץ בבית, לעשות דברים יצירתיים.. להשקיע בלימוד בשביל העבודה. זה לא פשוט לעשות את הנ"ל בגלל הנטייה לשקוע במחשבות ולחוש את החרדה מטראומת הפרידה וזה קשה (ובן זוג נראה כמו התרופה הכי אפקטיבית ומיידית, מה שמהווה בעצם אשליה). אין מה לעשות, אי אפשר לדלג מעל השלבים שצריך לעבור אותם, כל אחד עם התהליך שלו. בהצלחה, ותני לעצמך את הזמן, גם לחוש את הצער והבדידות וגם, בעקבות זה, למצוא את המשמעות בתוך עצמך.

my sunshine

New member
הלבד הזה

כמו שאת אומרת אכן את צריכה אותו. אבל, אם את לא רוצה להעביר אותו כך, את לא חייבת מצאי לך דרכים אחרות שימלאו אותך בענין.. והמוקדם הזה שאת מדברת עליו.. מוקדם למה
בכל תהליך יש שלבים, שלב אחר שלב. קחי לך את הזמן מלאי אותו בדברים שמעניינים אותך. זמן לילדים, זמן לעצמך, זמן עם חברות, וכן. גם זמן לבילויים. פתחת ואמרת שאת לא מחפשת זוגיות, אז גם זה טוב.. צאי, בלי ותהני וכשתהיי מוכנה, יבוא גם השאר. ובינתיים, אנו פה. לעזור במילה, חיבוק, עצה וכל השאר.

t o t a l

New member
ארוחת בוקר [ישראלית] בבית מלון

לי זה מזכיר את הישראלים האלו שמגיעים לארוחת בוקר בבית מלון ומתנפלים. [או באיזה כפר נופש מדהים כזה]. מעמיסים על הצלחות עוד ועוד. תפוס ככל יכולתך. סך הכל זה טבעי למי שלא רגיל לשפע המתעתע הזה. לא יודעים להשאיר מקום בקיבה לדברים ששוים באמת. הרבה חברה חווים סוג של התנפלות כזאת [על החופש] כשהם נפרדים ומתגרשים. לכי על זה בלי יסורי מצפון. תעמיסי על חייך עוד ועוד. קצת מהחופש. קצת מהבילויים. קצת מהזיונים. כמה שבא לך. עד שתרגישי מפוצצת. עד שתלמדי מה באמת טעים לך ומה את סתם מעמיסה. כשתלמדי מה באמת שווה, גם השבתות האלו יראו אחרת. בהצלחה.

צלליתה

New member
שינוי בגישה

אם יש הרבה גברים סביבך, ואם הבנתי נכון, הם רוצים בדיוק את מה שאת רוצה, ובכל זאת ביום שישי את לבד, הרי שיש פתרון פשוט לבעיה. קצת יוזמה. באמצע השבוע תתקשרי לאחד מידידך ותזמיני אותו לבלות איתך ביום שישי. (סרט, מסעדה, רקודים, או במיטה. לפי טעמך). אם תשבי בבית ותחכי שיזמינו אותך יש באמת סיכוי שבימי שישי מסוימים תמצאי את עצמך לבד. לא צריך דוקא גבר כדי להנות בשישי. אפשר בהחלט ללכת לסרט עם זוג חברים, או לבלות ערב כייפי עם חברה. בהצלחה מחר

ker189

New member
המון תודה לכולכם...ותגובה לצלליתה

יקירתי...אני ממש לא יושבת ומחכה שיזמינו אותי ההפך הוא הנכון..אני יותר היוזמת אך משום מה גברים חוששים, אין לי הסבר למה. החלטתי באופן ספונטני ביותר להזמין מישהו לסופ"ש בצימר ולא מצאתי פרטנר...פחדו להעביר 48 שעות עם אישה די חדשה להם...לכי תביני גברים. אולי בכל זאת חושבים שמתי שהוא יפול לי האסימון וארצה לתפוס אותם... אלוהים יודע... בכל אופן....המון תודה ואני אנסה ליישם את כל העצות שקבלתי כאן... ואני אשתדל להעביר את מחר על הצד הטוב ביותר. הפרוד שלי ואני כבר תכננו לצאת לבלות אח"כ ביחד. ביי

ערסlight

New member
הערה.

אם [נגיד] אני הייתי "המועמד" גם אני הייתי נבהל. את להוטה מדי. ולהוטה מדי זה צרות.

my sunshine

New member
יודעת

חושבת , הייתי אומרת חפשי לך איזון קחי לך זמן ונסי למצוא את דרך הביניים בין לבין אכן, יש גברים המפחדים מנשים "להוטות" מדי , מצד שני אם תשבי בבית ותחכי שדברים יקרו מעצמם, הם לא יקרו. לכן , כמו כל דבר בחיים מצאי לך את האמצא והעיקר את המקום בו את מרגישה הכי בטוחה והכי בנוח...

למעלה