גרושה טריה

גרושה טריה

יש למישהו עיצה בשבילי? אני מתחילה עכשיו את התהליך ה"נפלא" של גירושין. לא חשבתי שזה יקרה לי, הכאב ממלא את כולי עד כדי שיתוק. רע לי ואני ממש צריכה לשכנע את עצמי לעשות משהו ולא לשקוע בזה.

s h o o s h a

New member
מילים לעודד

אין מילים לעודד את מי שנמצא בתהליך יש מילים יבשות שיכולות לסייע לעבור אותו ביתר קלות אינפורמציה ובכל זאת, הכאב הנורא הזה, שהוא מנת חלקם של כמעט כל מי שעובר את התהליך, יוצר כנראה מין "שותפות גורל" ולכן יכולה לומר לך רק שיש חיים אחרי. גם אם עכשיו הכל נראה כל כך "שחור", לא ממש ברור, נורא כואב, נורא גורר לשקיעה, אפשר גם אחרת. וה"אחרת" נעוץ במידת הרצון שלך שיהיה אחרת. והדרך היא לקום בכל יום בבוקר, להתבונן במראה ולהגיד לעצמך בשלמות גמורה "זה הדבר הנכון לעשותו ואין כל מניעה ממנו". וגם להאמין לזה זה עוזר יש עליות ויש מורדות בדרך איש לא יכול להבטיח שהכל ילך "חלק" אבל, איך אמר פעם איש חכם אחד : "אם תרצה, אין זו אגדה" אז, אמונה בצעד שאת נוקטת שלמות בהחלטה והרבה כוח

s h o o s h a

New member
פורום נוסף

מציעה לך לפנות גם לפורום גרושים גרושות שם תוכלי לקבל הרבה מאד חיזוקים, עידוד ומידע רלוונטי מאנשים שנמצאים בשלבים השונים של התהליך.

adam33

New member
לעשות משהו

וזה המזור לכל כאב לא לשבת ולחשוב מה היה ואם היה ואיך את לא בסדר אלא לעשות ולא משנה מה הן בהתפתחות האישית והן בכל מה שכלול בבית ובמשפחה אז קדימה..

seeyou

New member
לשכנע את עצמך שיש חיים גם אחרי.

לא תמיד הבחירה הראשונה היא המוצלחת... בתקופה זו הייתי ממליץ לך לעסוק בכול דבר שלא עשית עד היום ובמיוחד לא לנסות לנתח כולרגע מה שהיה או לברוח לחלומות...

התהליך ה"נפלא" של...

הגירושין ויחד איתו ממלא אותך כאב עד כדי שיתוק, עצם זה שאת כותבת שזהו תהליך "נפלא" אומר שאת כבר שלמה עם עצמך, שאת יודעת שאת עושה מה שנכון לך. תמצאי לעצמך משהו לעשות שמאד רצית לעשות במשך שנים ולא עשית. יש עליות ויש מורדות, אין ספק, אך בשורה התחתונה אלו החיים שלך ותוכלי לנווט אותם כרצונך... בהצלחה

למעלה