גרושה חדשה

מיכל 1126

New member
גרושה חדשה

שלום לכולם אשמח לקבל ראיונות לחיים חדשים ואשמח לחברה

levad77

New member
ברוכה הבאה...אולי מזל טוב...

גם אני די חדשה, אפילו טרייה, אז את לא לבד.... כוח ואומץ ומעט זמן... יהיה כל פעם טיפה יותר קל..ככה אומרים בכל מקרה

levad77

New member
חברים..

מניסיון אני יודעת שכל מה שבא לך לעשות זה למצוא את הנקודה הכי קרירה בחדר ולהתכסות עד ש... אבל מה שקצת עוזר ומחזק זה לשבת עם חברים (וזה זמן מצוין לבדוק באמת מי חבר ומי משחק אותה), לצאת מדי פעם (בהתחלה מאוד קשה אבל זה גם יורד עם הזמן), גם אם אין מצב רוח-יש לו נטייה לבוא עם המוזיקה והאנשים והזמן... ולאט לאט...יהיה טיפה יותר טוב, כל פעם קצת... שיהיה קל! :)

מובחרת

New member
אהלן

העיקר במצב חדש,זה להיות עסוקה ומלאת סיפוק ועשיה,שלא יהיה רגע לצלול לרחמים ותסכולים.

קטי30

New member
../images/Emo70.gifברוכה הבאה מיכלי../images/Emo20.gif

תצאי. תבלי ובעיקר תחיי בצורה מבוקרת ונבונה תתחילי לפסוע בדרך החדשה הכירי חבר'ה שבמצבך הרבה יותר נוח וכייף זה היה ככה טעימה על קצה המזלג או איך שואמרים "בקטנה" את מוזמנת להשאר כאן בשמחה לקבל עיצות בנושאים שונים להכיר אנשים מקסימים שחיים וחיים וחיים את החיים "החדשים" ולומדים ומתיעצים ומיעצים אין חכם כבעל הנסיון
בהצלחה בדרך החדשה

קטי30

New member
../images/Emo12.gif

צ'וגעת אחת חחחחחחחחחח
ויום נפלא אמא קוקיה

מיכל 1126

New member
תודה

תודה תודה לך כל מילה במצבי עוזרת אשמח אם תוכלי ליעץ לי איך אוכל להכיר חברים חדשים

מזל חי

New member
אנחנו כבר ישנים ../images/Emo13.gif

אבל אוטוטוטוט גם את כבר תשכחי שהיית חדשה

n o g a1

New member
רעיונות לחיים חדשים

יהיו לך בשפע עם הזמן. חברה תוכלי כאן למצוא אם תרצי. רק חשוב שתדעי שעד שסיימת לכתוב "גרושה חדשה" היתה מישהי יותר חדשה ממך , ככה זה בתחום. כל הזמן מיוצרות גרושות חדשות:)

ברוכה הבאה.

רעיון לחיים חדשים? גם אני בעצם נמצאית במקום שבו אני צריכה להתחיל הכל מחדש. למצוא עבודה חדשה בתחום חדש. למצוא בן זוג חדש (או לחילופין למצוא את עצמי...), למצוא בית חדש, חברים חדשים, תחומי ענין חדשים. אני מרגישה כמו בת 18 שעכשיו יוצאת לחיים ומתחילה לבנות את חייה. רק שאני כל כך עייפה. ברוכה הבאה כבר אמרתי? אל תדאגי הכל חדש כאן. יד שניה מרופא...

ayb1

Well-known member
רעיונות לחיים חדשים!! יש רק דרך אחת

זאת הדרך הישנה והעתיקה בה אמא קרפדה ואבא קרפד נכנסים למיט..... מכירה את המערכון "המורה לחינוך מיני" של "להקת פיקוד דיזנגוף" אם לא עשי איתו הכרות.

למעלה