גרושה חדשה

עדי123457

New member
גרושה חדשה../images/Emo171.gif

אני גרושה חצי שנה,יש לי שני ילדים מקסימים.אני מרגישה כאב ועצב גדול על האובדן,על הלבד,על הכל. איך מתמודדים עם הכאב והעצב?כמה זמן עוד יכאב לי?

שחף74

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זה כואב, זה יכאב....אבל בסוף זה יסתדר! ברוכה הבאה לקבוצת התמיכה הכי שווה

snoopy36

New member
איזה מזל!!!

6 הוא מס' המזל שלי.....והחסרת אותו בניק שלך....
ולגופו של עניין... א.ברוכה הבאה... ב.לכל אחד הפז"מ הוא אינדיבידואלי....יש כאלה(כמוני)שלא היו עצובים ולא כאב להם...יש כאלה שעדיין סובלים עד היום גם אחרי תקופה ארוכה משלך... אין ספק שהזמן יעשה את שלו...היי חזקה ותני לעצמך להתבטא...העסיקי עצמך בדברים אהובים ובילדייך...זה יעבור בסוף-זה בטוח! בהצלחה...

ברוכה הבאה

תראי זה הכל אינדיבידואלי, והרבה שאלה של אייזו "עבודה" את עושה עם עצמך, והזמן עושה את שלו, והחיים חזקים ומגלגלים אותך איתם, לי באופן אישי לקח כ-שנה להתגבר על התחושות אותן את מתארת, אז קחי לך את הזמן תהני מהילדים, הכל יסתדר בהמשך....בהצלחה.

rrredshay

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לגבי הכאב? זה באמת תלוי בך. בגרושים שלי לא חוויתי שום כאב, בפרידה אחרת שהיתה לי אחרי חוויתי המון כאב... הכל תלוי כמה זה באמת אובדן, וכמה עשית כדי לנסות למנוע את זה. הצעתי לך, תמשיכי את החיים, אל תסתכלי אחורה יותר מדי (קל להגיד..). ותצטרפי אלינו למפגשים, עושים פה כיף

DANAQ32

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כל אחד מתמודד עם הכאב בדרך אחרת, לי לקח שנה לקחת את עצמי בידיים ולהתמודד עם הלבד, עם גידול הילדים ועם החיים. אמנם הסטאטוס שלי שונה, אבל אני מאמינה שזה עניין של בחירה, אם תבחרי לחיות יום יום בעצב, ולחשוב על ה"אין" זה לא יפתור לך שום דבר, ורק יכניס אותך ללופ שקשה יותר לצאת ממנו. שיהיה בהצלחה,
את מוזמנת להצטרף אלינו למפגשים, נעשה לך קצת שמח.

ברוכה המצטרפת../images/Emo24.gif

אני חושבת שהעצב הוא שלב מאוד חשוב בדרך לעתיד טוב יותר. כמה זמן עוד יכאב לך? כמה שצריך

ye44

New member
ברוכה הבאה תפסיקי לרחם על עצמך....!

מה קרה משהוא מת ? איזה אובדן ? סביר להניח שהיו לך חיים לא טובים...אז מה איבדת פה ? להיפך עכשיו תתחילי לחיות תכירי אנשים חדשים...תנקי את הראש ותכירי מישהוא חדש....לשבת ולבכות על מר גורלך רק יעשה לך רע....תחשבי חיובי הכל יהיה חיובי תחשבי שלילי הכל יהיה רע...הכאב יפסק כשתעשי סוויץ' בראש......צר לי שאני בוטה קצת אבל את צריכה ניעור ולא רחמים...הלו החיים ממשיכים......

מי שלא 'יודע' לחוות עצב וכאב

לא יודע לחוות שמחה ואהבה...הכל עובר לו מול הפנים. לא מתכון טוב במיוחד לחיים.

../images/Emo45.gif

אני חושבת שהאבל על הקשר ועל הפנטזיה של מה שרצינו שיהיה חשוב מאוד. רק אחרי שנתנקה נוכל להמשיך הלאה

שחR

New member
וול קאם לעולם החירות

גם אם עצוב בהתחלה, שהזמן ירפא את ההלם הראשוני, את תביטי לאחור ותרגישי איך דברים עלולים להשתנות לטובה. נולדת מחדש. מזל טוב. שחR

NoaModiin

New member
הכל תלוי בך

איך תחליטי לקחת את העיניין ולכמה זמן... ראיתי ששאלת לגבי מודיעין. אני ממודיעין - שלחתי לך מסר. שיהיה בהצלחה

א פרסקי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מקהלה ...... זה כואב, זה יכאב....אבל בסוף זה יסתדר!

למעלה