גרופון...

חדשות חדשות!!!

הרגע ישבתי בקפה עם ידידה שפשוט אנסה אותי לנסוע לאוסטריה.

לכן כנראה אוסטריה, ויעלה כמה שיעלה...

z x 7 r

New member
ראיתי אתמול פרסומת בשלט חוצות - Austrian

מ 249 יורו בחודשי החורף ( לא הספקתי לקרוא כי הייתי בנסיעה ) - נראה לי בחודשים בין נובמבר עד מרץ. אל תתפסו אותי על המילה - אבל שווה בדיקה.

sgebay

New member
התלהבתי מהשלט, עד ש...

אינסברוק, $600
ובתאירכים מסוימים גם $750

eran_le

New member
מוינה אפשר לנסוע לשלאדמינג / פלאכאו

כ 3 שעות נסיעה, שזה לא נורא. אתרים גדולים ומעולים.

יש טיסות שיוצאות בבוקר וחוזרות מאוחר בערב כך שיש את כל היום להגיע / לחזור מהאתר, ואפשר לנסוע לאתרים יותר מרוחקים יותר כמו זאאלבך (4 שעות) קיצבוהל (4.5) מאיירהופן (5). קצת ארוך, אבל לא נורא ולדעתי טיסה פנימית לאינסברוק מיותרת ויותר פשוט וחסכוני לנסוע את זה.

החיסכון במחיר הטיסה יכול להיות משמעותי, טסתי ב 3 השנים האחרונות לשם עם אוסטריין או אייר ברלין במחירים של כ 200-240 יורו בזמן שלמינכן עלה הרבה יותר. גם בקיזוז הדלק הנוסף זה הרבה יותר שווה.
עוד חיסכון נחמד זה שהרכבים להשכרה בוינה כוללים צמיגי חורף ומדבקה לאוטוסטרדה (טוב, 9 יורו...), בעוד שבמינכן צריך בד"כ להוסיף.

z x 7 r

New member
המדבקה עולה כבר 9 יורו? יקרנים נמאס מהם!!

סתם. כשנסעתי לסן אנטון, זה היה 7.90 אני חושב.

eran_le

New member
אני בכלל נסעתי פעם משוויץ לגרמניה,

ובדרך הכביש עובר משהו כמו 2 קילומטר באוטוסטרדה באוסטריה. הכולירות מחכים כמובן בדיוק בקטע הזה ולמי שאין מדבקה דורשים 120 יורו. לא הייתה לי ברירה אלא לשלם להם את הקנס...

z x 7 r

New member
חח בטח אמרת לעצמך

"יאללה יהיה כבר בסדר"

מה שהכי מעניין - זה גובה הקנס שאתה לא משלם בזמן - המספרים מתחילים להרקיע שמים.

NOTE: The fine in Austria for driving on the autobahn without a valid sticker: 400-4000 euros (ca. $500-$5000). That does not include the toll surcharge penalty (€120/$148)

למעלה