גרועים ?!?

adiville

New member
גרועים ?!?

עברתי על כמה מאמרים של הפורום ונתקלתי במה שמאזיני גלגל"צ הכתירו כשירים הגרועים של האייטיז בשנת 1989 : 1-Brother louie - Modern talking 2-You´re my heart you´re my soul - Modern talking 3-Ye ke ye ke - Mory kante 4-Touch me - Samatha fox 5-Da da da - Trio 6-Bad - Michael jackson 7-Voyage, voyage - Desireless 8-Should i stay or should i go - The clash שירים 1,3,5,6 מובנים לחלוטין אבל מה עם השאר ??? גרועים ?!? ממש לא בצדק.........!
 

Ice machinE

New member
לא מסכים בכלל ../images/Emo163.gif

מודרן טוקינג היו להקה שהכתיבה את הקצב בשנות ה-80 ואני בטוח שכמוני היו עוד הרבה שרקדו ופיזזו לצלילי השירים שלהם. אל תשפטי מה שמאזיני גלגל"צ מכתירים כי זה לא פונקציה. בשביל מאזיני גלגל"צ שיר טוב זה שיר שנחרש עשרות אלפי פעמים בתחנה. ובכלל לכי תסמכי על מאזינים שחושבים שדפש מוד זו להקה של 3 שירים. או במקרה שלך אלפאוויל היא להקה של שיר אחד במקרה הרע ו-2 שירים במקרה הטוב. אז אל לך להאמין לכל מה שאת קוראת. בכלל אני לא חושב ששום שיר מהרשימה הוא שיר גרוע (מתישהו במהלך הקריירה של המחשב שלי הם היו עליו)
 

turrican

New member
דעתי בנושא זה

סיסקו אם אלדין היה פה היית מתחפר בשוחות..הוא לא סובל את מודרן טוקינג ונדמה לי שקצת נסחפת.. "ודרן טוקניג שהכתיבה את הקצב בשנות ה-80" הלכת רחוק מדיי ידידי. הם לא הכתיבו את הקצב מכיוון שאף להקה עשתה זו והיו כמה סגנונות באייטיז ואי אפשר לומר שסגנון אחד היה טוב יותר או שלט על סגנון אחר. מה שכן הוא שמור להם זכות הראשונים על שימוש בנוסחת פופ קליטה ומרקידה מה שנקרא יורופופ טראשי מאד מזכיר לי שירי אירוויזיוינים למיניהם. האם הם הצליחו במכירות? כן,אין ספק. האם הם הצלחה מוסיקלית? בכל פרמטר הם נכשלו מכיוון שכל השירים שלהם מבוססים על 3-4 שורות פזמון "קליט" וכל השאר זה שאריות מסביב כי להחזיק את העוגה (במקרה זה השיר) שלם. אם אומר את דעתי הסובייקטיבית באייטיז שמעתי אותם כי זה מה שהשמיעו אז ברדיו ובכמויות מסחריות (אין מה להגיד זה היה קצבי..) היום אני לא יכול לסבול אותם ובעיניים ביקורתיים גרידא אפילו ארחיק לכת ואומר שהיא אחת הלהקות הגרועות ביותר בהיסטוריה . הם וסיסי קאטצ' (עוד חיקוי עלוב שלהם) הנפיקו להיטים סוכרייתים שכולם (כולל כולם) נשמעו אותו דבר. לגבי משהו אחד אתה צודק לחלוטין ואני איתך : מאזיני גלגל"צ הם בהחלט לא פונקצייה בעיקר אחרי שהם בחרו את שיר העשור בלמבדה.
 

Ice machinE

New member
בוקר טוב, מישהי קמה עם מרץ ../images/Emo163.gif

 

DJ Dawn

New member
איזה מרץ ואיזה בטיח... ../images/Emo13.gif

3 שעות שינה. לפניי 10 שעות לימוד ואני גם מתקלטת ב"הובי" היום... אתה בא?
 

Ice machinE

New member
3 שעות? יפה לך ../images/Emo163.gif

לילה לבן אומר לך משהו? אני כבר יומיים לא מצליח להרדם! אם אני לא אתמוטט היום אז אולי אני אבוא
 

turrican

New member
Ice מה זה המרץ הזה על הבוקר?

רק עכשיו שמתי לב מה השעה שרשמת ת'הודעה.. מה נפל עליך אחי? לא מצליח להרדם? לקחת חיזוקית של הדס ולא עזר? אל תגיד לי שזה בגלל סאדאם.
 
למעלה