גרהם גרין מישהו יודע אם the end of the affair תורגם לעברית, ואם כן - איפה אפשר למצוא אותו?
צ ציליגילי New member 24/1/03 #1 גרהם גרין מישהו יודע אם the end of the affair תורגם לעברית, ואם כן - איפה אפשר למצוא אותו?
ה הפסנתרן הקטן New member 26/1/03 #2 הוא תורגם לעברית... את זה אני יודע מקריאת השער האחורי של אחד הספרים שלו שברשותי, אבל לצערי אני לא יודע היכן ניתן להשיג אותו (יש לי בבית מספר ספרים של גרהם גרין, שאת כולם הביאה לי אמי הספרנית). תנסי לחפש בהוצאת עם עובד, שרוב ספריו של גרין יצאו דרכה.
הוא תורגם לעברית... את זה אני יודע מקריאת השער האחורי של אחד הספרים שלו שברשותי, אבל לצערי אני לא יודע היכן ניתן להשיג אותו (יש לי בבית מספר ספרים של גרהם גרין, שאת כולם הביאה לי אמי הספרנית). תנסי לחפש בהוצאת עם עובד, שרוב ספריו של גרין יצאו דרכה.
ה הפסנתרן הקטן New member 26/1/03 #3 שכחתי - שם הספר בעברית הוא "סוף הפרשה". לפי השם באנגלית אני מתאר לעצמי שזה הספר שאליו את מתכוונת.
F friend9 New member 27/1/03 #5 קץ הפרשה שם הספר בעברית: קץ הפרשה. יצא בהוצאת זיו (עיתון לאשה) ב 1960, 1962. הוא כרוך ביחד עם "נצחונה של אהבה" מאת סומרסט מוהם.
קץ הפרשה שם הספר בעברית: קץ הפרשה. יצא בהוצאת זיו (עיתון לאשה) ב 1960, 1962. הוא כרוך ביחד עם "נצחונה של אהבה" מאת סומרסט מוהם.