גרג מונרו

OrEl74

Well-known member
מנהל
גרג מונרו

רק לי זה נראה מוזר שהבחור הזה לא מוחזר ע"י 90% מהקבוצות בליגה ואיך זה שהוא עדיין שחקן חופשי?

אז נכון שהוא לא בדיוק הסופרסטאר הנוצץ ביותר בליגה אבל הוא בהחלט גבוה טוב ויעיל שיכול לתרום לכל קבוצה, במיוחד לקבוצות עם שאפילו לאליפות.
איך זה שאוקלהומה למשל לא רודפת אחריו?
או למשל מיאמי לצד כריס בוש??
או הלייקרס שאין להם כלום ושום מתחת לסלים דבר חוץ מבוזר?

ממש לא ברור לי העניין הזה.

הוא חתם בסוף על ה-QO בדטרויט.

נראלי שבלדסו הוא השם היחידי שעדיין מעניין ולא סגור באף קבוצה.
&nbsp
אני חושב שעם מונרו, הוא פשוט מצפה לחוזה שהוא לא שווה. הוא רוצה מקס או קרוב לשם ואף קבוצה לא מוכנה להציע לו. הוא העדיף לחתום בדטרויט רק לשנה על ה-QO שזה 5.5 מיל' (נקבע בהתאם למיקום בדראפט) ואז בשנה הבאה לנסות להשיג שוב את המקס המיוחל.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה בטוח?

ממה שקראתי הוא מחפש סיין אנד טרייד ולא ממש מעוניין להישאר בפיסטונס
&nbsp
Greg Monroe reportedly only looked for sign-and-trade offers from other teams
&nbsp

וואלה. הייתי בטוח שזה סגור.

למרות שאם עד עכשיו הוא לא מצא חוזה שמתאים לו קשה להאמין שפתאום יצוץ לו משהו אחר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני יודע שהוא לקח את הזמן כי הוא היה בחופשה

יכול להיות שהוא חשב שבזמן הזה יחכו לו איזה 20 הצעות וזה לא קרה.
לא ראיתי פרסומים לגבי הסכומים שהוא מצפה לקבל אבל אני מניח שאתה צודק, אם הוא היה מחפש חוזה שהוא לא מופרז מידי, סביר להניח שהוא היה מוצא קבוצה כבר מזמן.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות רונדו

אתמול פורסם שרונדו ביקש מהסלטיקס טרייד.
היום הסוכן שלו מיהר להכחיש את הידיעה ורונדו עצמו טוען שהוא רוצה להתחיל את העונה בסלטיקס ולראות איך הדברים יתפתחו.
&nbsp
בקיצור, נראה לי שרונדו הולך להוציא לסלטיקס את המיץ העונה עד שנראה טרייד איפשהו לקראת הטרייד דדליין.
&nbsp

לצערי הסירו את הסרטון שפרסמנו אתמול

אבל מקור השמועה הוא שיחה שהייתה מאחורי הקלעים בתוכנית ספורט של ESPN. ג'קי מק אמרה שהיא יודעת שרונדו דרש טרייד אבל אף אחד לא מאמין לה. תכלס אין שום דרך להוכיח או להפריך את זה (ואפילו אני דיי מאמין שהוא ביקש טרייד יותר מפעם אחת בשנה האחרונה). אבל כל זה לא משנה. רונדו לא שבר את הכלים עם הסלטיקס, כי הוא יודע שהוא גם יפסיד מזה.

בן הNלך

New member
כאוהד סלטיקס

אני יכול להבין אותו, הקבוצה כרגע בבנייה, אין לו מה לחפש בקבוצה
הוא רוצה להתחרות, רוצה להשיג אליפויות, הוא בגיל ובכושר המתאים - חבל "לבזבז" אותו ...

Ori L88

New member
איחלתי לחייל בהצלחה

מת על רונדו , אבל באמת הוא מבוזבז בקבוצה הנוכחית.
הבעיה שהטרייד ואליו שלו נמוך ממה שהוא שווה כרגע. כי הוא חזר מהפציעה הקשה והיה בינוני שחזר.
מקווה שהוא יתחיל את העונה ברמה גבוהה מאוד ואז יועבר בטרייד לקראת פגרת האולסטאר. והסלטיקס ירכשו עוד נכסים טובים.
אני רוצה אותו בקבוצה כעקרון,אבל גם רוצה לראות את רונדו בפליאוף מתמודד ברמות הגבוהות ביותר.

fatnoam

Active member
לסלטיקס שווה להחזיק את רונדו עוד קצת

גם כי הוא יכול להראות כמה דברים למרכוס סמארט. גם כי אם יהיה טוב, אז כפי שציינו מעליי - ערך הטרייד שלו רק יעלה, משמע יקבלו עליו נכסים יותר טובים או יוכלו לצרף אליו חוזה שבא להם להיפטר ממנו.

אינטרס משותף

אפ שני הצדדים מאמינים שיש סיכוי טוב שהערך של רונדו יעלה - האינטרס של שניהם הוא שיישאר עוד קצת וישחק הרבה.
עליית ערך תבוא לידי ביטוי בנכסים שבוסטון תקבל מחד, ובדרגת החופש של רונדו לבחור קבוצה ולהעלות שכר מאידך.

Cade Foster

New member
לא חושב שהם יקבלו יותר

באמצע העונה אין S&T, מי תרצה לגעת בשחקן כמו רונדו שמסיים חוזה בעוד חצי שנה?

אין S&T? אז איך הניקס לקחו את מלו?

נשמע לי מוזר מה שאתה כותב, הרי מלו עבר לפני סיום החוזה שלו לניו יורק בסיטואציה הזו בדיוק, לא?

Or Amit

New member
מלו לא חתם על חוזה חדש

יכול להיות שחלק מהטרייד היה שהוא מוותר על אופציית השחקן שלו אבל הוא חידש חוזה רק בקיץ הנוכחי.
כמובן שיכולים להיות סיכומים רשמיים יותר או פחות (ע"ע מה שהליגה בודקת בנוגע לקווין לאב - האם נמסרה התחייבות דו-צדדית להארכת חוזה)

בטוח שחידש שם חוזה קודם

החוזה שהסתיים העונה נחתם בערך באותו הזמן - או אחרי הטרייד עם דנבר או ב S&T, אבל בטוח שהוא נחתם מתישהו בין הטרייד לסוף אותו הקיץ.
אני הייתי בטוח שהיה מדובר ב S&T, אחרת אני לא רואה הגיון בהחתמה של הניקס, אם ממילא צריך לחדש לו חוזה בקיץ, למה לא פשוט לחכות לקיץ? אה, תקרת שכר... יכול להיות. אם כי בכל מקרה זה נשמע מעט מופרך. מצד שני אלה הניקס

כן, מלו באמת האריך חוזה בדנבר ומייד נשלח לניו יורק

כחלק מ"אקסטנד אנד טרייד".

למעלה