גרגרים או גרגרונים

laptite

New member
גרגרים או גרגרונים

שלום לכולם, אני פעם ראשונה פה... רציתי להתיעץ לגבי טיפול בגרגרים. אני לא בטוחה שאני משתמשת במונח הנכון לזה. אז הרשו לי להסביר: מדובר בטיובות שמכילות כמות גדולה של גרגרים ששמים מתחת ללשון והם נמסים. הסיפור שלי הוא כזה: כל החיים שלי סבלתי מנזלת אלגרית וששהיתי לפני מספר שנים (שנתיים-שלוש) בצרפת הלכתי לראות הומאפט (זה היה בחינם במסגרת סל השירותים!) והוא רשם לי טיפול סבוך ומורכב בן שלושה חודשים בגרגרים. הטיפול עזר! ובמשך שנתיים כמעט לא סבלתי מאלרגיה או הרבה בפחות, אך בשנה וחצי האחרונות (בערך מאז שחזרתי לארץ) התחלתי שוב לסבול ואני שוקלת לחזור שוב על הטיפול. יש לי את המרשם ששמרתי עוד מאז ואני מכירה כמה בתי מרקחת בתל אביב שרוקחים את התרכובות האלה. שאלותי אליכם המומחים הן: מה אתם יודעים על טיפול בגרגרים? עד כמה זה יעיל? מה הסיכוי ששהפעה עלי אז היתה פסיכולוגית או מקרית? האם טיפול נגד אלרגיה שניתן בקונטקסט וזמן מסויים יכול להיות רלוונטי לקונטקנט וזמן אחר? רק אוסיף ואציין שאותו הומאופט שראיתי בצרפת לא הפנה אותי לשום בדיקות רק שאל אותי המון שאלות על עצמי ועל אורח החיים שלי ועל פי זה התאים לי טיפול. מצפה לתגובתכם!

galit 03

New member
היי

אם אני לא טועה אז הגרגרים האלה הם גלובולים מתוקים כאלו ששמים מתחת ללשון והם נמסים. הטיפול יעיל מאוד מכיוון שזו תרופה הומאופטית שבאה בצורה קצת שונה(חלקן מגיעות גם בתמיסות), עצם הספיגה של הרמדי היא מהירה מכיוון שהגלובולים נמסים תחת הלשון ונספגים ישירות למחזור הדם. אין לי מושג כי אני לא מכירה את המקרה ולכן לא מתיימרת להגיד לך מה הייתה ואם הייתה השפעה של הרדמי, אני כן יודעת שטיפול באלרגיות אינו קבוע ברוב המקרים אלא זמני, אני לא חושבת שיש אפשרות לפתור לחלוטין אלרגיות אבל כן אפשר להקל ולמנוע התקפים או להוריד תדירותם, ומעבר לזה שימי לב שענית לעצמך על השאלה - רשמת שהטיפול עזר! ובמשך שנתיים לא סבלת מאלרגייה או הרבה פחות... השאלות ששאל אותך ההומאופט הן בעצם תשאול שעושים למטופל, שונה לחלוטין מביקור אצל רופא, ההומאופט מתחקר אותך מ א' ועד ת' כדי להבין את שורש הבעיה(כל מטפל ברפואה משלימה עובד בצורה כזאת), לא מסתמכים אך ורק על בדיקות כי לא כל מה שגלוי על צלוחיות פטרי הוא מה שאכן חבוי עמוק בפנים... אם את רוצה יש לי הומאופטית נהדרת שאני ממליצה עליה בחום. רק בריאות, גלית

laptite

New member
תודה רבה

אשמח לקבל את הפרטים של ההומאופטית במסר. למרות שאני יודעת שהומאופטים בארץ לוקחים המון כסף (בזמן שבצרפת זה היה בחינם!) ולכן שקלתי לנסות לשחזר בדיוק את אותו טיפול באמצעות המרשם ששמרתי. האם לדעתך אפשרי?

galit 03

New member
על זה אני לא יודעת מה לענות לך

אני לא מטפלת בהומאופטיה ולכן אני לא ממש מבינה בזה... שולחת לך במסר פרטים שלה, תתיעצי איתה לגבי שחזור המרשם במלי להגיע לפגישה. שיהיה המון בהצלחה! גלית

galit 03

New member
מסר יהיה רק בערב

משום מה המחשב בעבודה חוסם אותי משליחת מסרים %$#%&*@

למעלה