יש המון, הנה כמה שעולים לי בראש כרגע
1. פרוייקט שאפתני שכנראה לא ייצא לפועל:
משחק פנטזיה בעולם ללא קסם. הדמויות ייצאו משבט מבודד לאחר שגורשו ממנו.
בשלב הראשוני, המטרה של הדמויות (ומכאן, של השחקנים) היא לשרוד בעולם הקשוח והקר. לאחר מכן אני מניח שחלק יירצו למצוא דרך לחזור לשבט, חלק יירצו להמשיך ולחקור את העולם, חלק יירצו להתיישב במקום כלשהו וחלק יירצה משהו אחר לחלוטין.
עם התקדמות העלילה, משחק הפנטזיה מתגלה כפוסט-אפוקליפטי. השחקנים ייגלו שהעולם עבר אסון מסוג כלשהו שגרם להרג רוב האוכלוסיה ומוטאציות בחלק מהנותרים.
בשלב זה, אני אריץ כמה פגישות נפרדות עם דמויות מוכנות שכביכול לא קשורות לקמפיין הראשוני. משחק מודרני, בו יתרחש האסון ועל הדמויות יהיה לשרוד אותו. הפגישה האחרונה במשחק המודרני תגיעה לשיא באתר מסויים שממנו יתחיל החלק השני של משחק הפנטזיה.
2. משחק סופרגיבורים שבו השחקנים ישחקו קבוצה של גיבורים שהתאחדו כדי להפיל דיקטטור-על רק כדי לגלות שהוא הדבר היחידי שעומד בין כדור הארץ לצבא של חייזרים עויינים. אני רוצה לסיים את הפגישה בה הנצחון מושג על הנבל הראשי בתיאור של הגיבורים מסתכלים אל האופק, רואים איך סמני המשטר הדיקטטורי מוסרים מהבניינים, מרגישים גאווה על השינוי שהביאו. ואז צל כביר מוטל על העיר כאשר מאות חלליות צובאות עליה. (יש קווי דמיון למשחק שלושת הצבאות שלך)
3. משחק פנטזיה אורבנית בישראל המודרנית. המשתמש במיתולוגיות המקומיות שלנו במקום באירופאית. סוג של Neverwhere של ניל גאיימן, אבל מקומי.