גרביםםםם!

גרביםםםם! ../images/Emo136.gif ../images/Emo29.gif

נופר הציעה, שנכין פרוייקט קטן של הפורום - קוויז על גרביים. למה גרביים? כי הרבה אנשים אמרו שהם היו מכינים קוויז גרביים.
מה צריך? צריך מספר מתנדבים שיעזרו. התפקידים הם: 2 כותבות - שיעבדו במשותף ויכתבו את הקוויז. 2 מעצבות - שיעבדו במשותף ויכינו את התוצאות, ויחליטו על עיצוב הדף של הקוויז ודפי התוצאות. מתכנתת - שתבנה את הקוויז עצמו. מנהלת - שתהיה אחראית על כל הפרוייקט. ואם למישהי יש שרת זה יהיה נהדר. (אני כותבת בנקבה, כי הרוב פה הן בנות...
)
שימו לב שכל הקודם זוכה. בהצלחה לכולן! וחג חנוכה שמח...!

LeAnNe

New member
אני רוצה להיות כותבת../images/Emo182.gif

כאילו להכין את הטבלה?

shabluly

New member
אני רוצה לעזור....

אבל אני לא בנאדם יצירתי... הכוונה בכותבת זה יענו לכתוב את השאלות והתשובות? אם כן אני אשמח לכתוב... או לפחות לנסות...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif../images/Emo139.gif

אפשר להיות כותבת..?
ו,מה צריך להיות בקוויז?
זאת אומרת, זה קוויז "איזה סוג גרביים אתה?", "האם את לובש גרביים?" או "איזה צבע גרביים אתה?"?
אני בעד שאם זה ילך נעשה עוד קוויז משותף, שהנושא שלו יבחר בסקר..

טוב ...

מצד אחדיישן - מנהלת זה חלום חיי
( טוב , אולי לא חלום חיי , חלום חיי זה להיות וטרינרית ). מצד שני - מעצבת ..זה יותר מתאים ..וגם פחות מזיק..
מה אני צריכה לעשות בתור מנהלת ? שלגייה

shabluly

New member
שאלה....

אם את מעצבת(הכוונה לשלגיה)... אני יכולה להיות המנהלת?

אמממ...../images/Emo123.gif

כן , בטח
אבל עם אני אהיה בעיצוב צפו להרס ...
אני אישית הרבה יותר טובה בלהגיד לאנשים מה לעשות במקום לעשות דברים בעצמי ...
אבל תמיד אפשר שיהיו שתי מנהלות ...נראה לי ...
שלגייה

ד י י ז י

New member
i wonna help too!

אבל תפסו את הכותבות , ואני לא טובה בגרפיקה.. וגם לא בבניית אתרים.. יש תפקיד קטן כלשהו בשבילי?

LeAnNe

New member
בגלל שהרבה רוצות להיות כותבות../images/Emo182.gif

אז אני אתן למשהיא אחרת ואעבור למעצבת... מוסכם?

Northern Lights

New member
גרביימים!../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

אני רוצה להיות כותבת... אבל הבעיה שכבר זה תפוס. אז אם אי אפשר להיות כותבת, אני רוצה להיות מעצבת.

../images/Emo41.gifסיכום ביניים../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

אלו שרוצות להיות כותבות: שבלולי, יעל. אלו שרוצות להיות מעצבות: שלגיה, ליאן, מרב. אלו שרוצות להיות מנהלת: שלגיה. מיכל - לתת רעיונות (ברור שאפשר!
) דייזי - רוצה גם תפקיד. (נחשוב על משהו בשבילך.
) על הנושא אני אעשה סקר באמת, רעיון טוב
וחסרה מישהי שתהיה מתכנתת, בטח נופר תרצה להיות... ^^ אז בעקרון שלגיה יכולה להיות מנהלת והיא תדאג לכל העסק...

shloompi

New member
אני אכתוב את הקוד עצמו!

אני אבנה את הקוד עצמו , אלא אם כן מישהו רוצה לעשות את זה במקומי , ואז אין לי בעיה. עקרונית - אני "מתכנתת"

shabluly

New member
אני אוותר על תפקיד הכותבת

יש לזה דרישה ואנ י בטוחה שרבים פה יעשו זאת באופן יותר טוב ממני. אבל יש סיכוי שאני אוכל להיות מנהלת? או לעזור בניהול בכל אופן? אם לא אז לא אסון אבל אם כן אז סבבה.

למעלה