גרביים

צומיש

New member
גרביים

יש לי כמה שאלות על גרביים 1) איך מנקים את הצד שהולכים עם נעל או על הרצפה של הגרב זה אף פעם לא נקי ואני לא מדברת על גרביים לבנות בלבדץ 2) ועכשיו גרביים לבנות.. מישהו שיצאתי איתו השאיר אצלי גרביים ואצלו אמא שלו שומרת עליהם לבנות צחורות אצלי הם כבר שחורות ניסיתי עם אקונומיקה וללא מועיל מה עושים איך מנקים אותם? 3) יש לי מן טבע כזה שהגרב שלי נקרעת בבוהן כמו של הקבצנים ולא משנה כמה הגרב עלתה והציפורן גזורה מה עושים?? כי נמאס לי שכל הגרבים תפורות שם... תודה

נועם@בת

New member
לרסס עם סנו אוקסיג'ן לפני הכביסה

זה עובד עם הגרביים של הילדים שהולכים בלי נעליים, והרצפה שלנו הממממ... מאתגרת למדי
. לגבי החור, נסי לקנות גרביים גדולות יותר. בתיה

נועם@בת

New member
ירוק? מן כחול ירוק כזה

מז'תומרת להפריד? לרסס היטב לפני הכביסה ולכבס במכונה יחד עם כביסה לבנה בלבד. אן לא יורד הכי פשוט לקנות חדש
. בתיה

גאוי 7

New member
הפטנט שלי ( לא מתה על אקומומיקה )

לוקחים רק את הלבנות. עכשיו : מים רותחים ( לא מים , אלא רותחים ! )מברז / קומקום - לדלי , עם ים אבקת כביסה , לתת להם לשהות שם טוב טוב , אני מגדילה לעשות ובוחשת עם המקל של המגב. מה התולדה של זה : שלא נדע - מים חומים . שופכים את המים ( החומים הנ"ל , פוי ! ) שלב 2 - אותו כנ"ל . שלב 3 - למכונה - מצידי אפילו על תכנית קצרה 30% ובלי אבקה . אפשר על יותר ועם אבקה . אצלי יצאו צחות גם ככה.

goanin

New member
../images/Emo62.gif הלכלוך של הגרביים שונה מכתמים רגילים:

הלכלוך הזה הוא אדמה ואבק, ולא כתם של אוכל שאפשר להוריד עם סנו אוקסיג'ן או חומרי כביסה רגילים. הנה המדריך שלי: מנסיון - הדבר שמוריד את כל הטינופת של הגרביים (לא משנה איזה צבע הגרביים), זה סבון כלים: לפני הכביסה לוקחים גיגית קטנה וממלאים אותה במים חמים מאד. אפשר להרתיח מים או פשוט לחכות למים של הדוד ביום שטוף שמש. שמים כפפות ומלבישים שני גרביים על הידים, כשחלק המטונף בכפות הידיים שלנו. שמים סבון כלים רגיל ומתחילים לשפשף את הגרביים בלי רחמים. מדי פעם מרטיבים במים החמים. עושים את זה על כל הגרביים. התוצאה היא נקיון כמעט מושלם, אבל הבדל של שמיים וארץ. מחליפים מים בגיגית ומכבסים את הגרביים בחומר שנשאר, בתנועות סחיטה. אפשר בשלב זה להוסיף אקונומיקה או אבקת כביסה או ג'ל כביסה, ולהשרות. אחרי זה סוחטים את הגרביים ומכניסים למכות הכביסה עם כל החברים. בהצלחה

גאוי 7

New member
ועכשיו ווידוי הריגה לחום של גרביים :

נכון אמרנו להשרות בדלי עם מים רותחים what so evr ? כלומר מה שגואנים אמר - סבון כלים . או מה שאני אמרתי אבקת כביסה . אז עכשיו עוד ווידוי הריגה לשאפתנים שבינינו @!!! אני מגררת רבע סינטבון בפומפיה , קודם משרה קצת במים כי אם הוא נוקשה הוא לא מתגרר לי טוב ( שמה אותו עם מים לכמה ימים בקופסה של מסיכת שיער ) , עד שיש מלא פירורים , המון . ואת הגרביים הנ"ל משרים עם הפרורי סינטבון !!! להלבנה : אחרי כל הכביסה לשים בגיגית מעט צבע אקריל תכלת או לבן בנוסף למים , להשרות היטב ואז לתלות - ותקבלי אותן כמו מחנות. את כל המשחקים האלה אני עושה כשיש זמן ומצ'עמם .

למעלה