גרביים טרמיות

usafun

Member
גרביים טרמיות

מתכוון לטייל בסוף דצמבר בוינה. יהיה קרררר...
נעלי "מריל" שלי מצויינות למזג אויר של סוף דצמבר באירופה, אבל מהניסיון, הליכה של שעות רבות איתן גומרות לי את הרגל ורק המחשבה שאצטרך לנעול אותן שעות ארוכות מדכאת אותי.
אי לכך, כנראה שאעדיף את נעלי הספורט המאווררות שלי ובמקרה זה, אזדקק כנראה לגרביים טרמיים לשמירה על חום הרגלים.
אין לי מושג וחצי מושג בגרביים טרמיים אך בימים אלו מתפרסם קופון לרכישת גרבים טרמיים רכים ועבים, עשויים מ- 71% צמר MERINO.
99 ש"ח ל - 3 זוגות. האם כדאי?

usafun

Member
דרך אגב,

תוך כדי חיפוש באינטרנט מצאתי עוד מבצע לגרביים טרמיים של חב' wild camp. מישהו מכיר?

drz400e

New member
גרביים לא יהיו תחליף לנעליים

בגרביים חמות (או טרמיות , או איך שלא תקרא להן) ונעליים דקות , יהיה לך קר. מה גם שהמבנה של נעלי ספורט הוא צר יותר , ויש סיכוי טוב שפשוט לא יהיה לך נוח עם גרביים עבות בהן , בטח לא עם אתה רגיל לגרבים אחרות באותה הנעל. נעליי חורף , או טראק , בד"כ בנויות טיפה יותר רחב מתוך ידיעה שהן ינעלו עם גרביים עבות יותר. (אני , שנועל נעליים כבדות כמה חודשים טובים בשנה , יכול להגיד לך שהן מרגישות מוזר עם אני לא נועל אותן עם גרביים עבות....)

usafun

Member
בד"כ,

אני נועל גרבי ספורט מכותנה שהן דיי עבות - גם לנעלי ההתעמלות וגם לנעלי טרק.
אני מאמין שגרביים טרמיות יגנו טוב יותר מאשר רגילות כאשר אנעל נעלי התעמלות.
אמנם זה לא יהפוך את נעלי הספורט לבלתי חדירות למים (כמו שה"מריל" שלי), אבל רוצה להאמין שנוחות ההליכה לא פחות חשובה מההגנה על חום הרגל ורוצה לקוות שהגרביים יעשו חלק מהעבודה.
לכל היותר אנעל את הטרמיות מעל גרבי הספורט ואשרוך את השרוכים חלש.
השאלה היא לגבי סוגי הגרביים שכתבתי והמחיר - האם שווה?

HelloweeN

New member
כמה דברים,

אם מדובר בטיול אורבני - נעלי טיולים לא יהיו הכי נוחות. בוינה, בדצמבר, לא כזה קר, מקסימום כמה מעלות בודדות מתחת לאפס, שעם כל הכבוד, זה לא 15 או 25 מעלות מתחת לאפס.
הצדק עמך, ולא יעזור כמה העסקנים ינסו לשכנע - אין נעל יותר נוחה לטיולים אורבניים (ובעיני גם לטיולי שטח) מנעל ספורט. המחיר שהוצע לך נשמע לא רע בכלל, ולדעתי שווה לך לסכן 100 שקל בשביל פתרון פוטנציאלי.

לדעתי, אם אתה יכול, קח איתך את המריל כנעל ספייר וניראה לי שתהיה בסדר גם עם נעלי הספורט והגרביים החמות (אלא אם ירד גשם).

tomersi

New member
לי יש נעלי ספורט מעור

עם גרב ספורט רגילה מעולם לא הרגשתי קור בטיולי ערים בחורף (גם במינוס 5 בברלין לפני שנתיים)
רק לשים לב שאלו נעלי עור סגורות ולא נעלי רשת.

usafun

Member
אז זהו,

שהניו באלאנס שלי הן מאווררות למדיי (כמו שצריכות להיות נעלי ריצה). אבל גם אם אלך איתן 20 ק"מ ארגיש מצויין, בעוד עם נעלי הטרק, לאחר 3-4 ימים הליכה של יום שלם הפכה לסיוט (אנחנו בד"כ "קורעים" את הערים הללו בהליכה רוב היום).ואני מדבר לא על נעלי טרק סתמיות, אלא MERRILL שהן נעליים מצויינות
בשלב מסויים במהלך היום, לא עשיתי חשבון וכשעשינו אתנחתא בבית קפה, הורדתי את הנעליים מתחת לשולחן (באותו הרגע, זה הרגיש כמו לזכות בפיס...). .

tomersi

New member
nike torch ללכת עם ולהרגיש בלי...

נעליים מעור
נוחות בצורה יוצאת דופן
נסה אותם.

למעלה