גרביונים

yeudit s

New member
היום זה הולך במודה גרביונים קרועות

את יכולה לקנות עם חורים(גועל נפש לדעתי).אני תוהה מתי ימציאו את הגרביון עם השערות שיראה טבעי..(חח)אם את הולכת עם גרביון צבע רגל אין לזה תקנה.אם שחור תקני עבה וטוב יש מדהימות זה יכול להשאר שנים.

*"עם שערות*"/tapuzforum/images/Emo6.gif

אהבתי!! .. כאילו אורגינל, גועל נפש. אני לא אוהבת את השחור המדוגם למרות שיש לי 2זוגות שקיבלתי. זה מרגיש קצת ב``בקי

yeudit s

New member
יש לי שחור עבה עם פסים

לאורך.קניתי באייץ אנד או.50 שח.יפות ומעולות!וחוצמיזה גם השחורות העבות בלי הדוגמא חזקות מאד

יש לי דוגמת איקסים עם נצנץ טיפה

אבאשלי לא סובל שאני איתם, ויש לי גם פסים לאורך כמו שתיארת. שחור. את גורבת אותן עם נעלי סירה.?

yeudit s

New member
אם אני הייתי שואלת את אבא שלי

עם מה ללכת.סביר להניח שלא היה לי עם מה..אין לי נעלי סירה.בדרכ מגף עם עקב.או נעל עקב.

בחורף

אפשר לצמצם את הנזקים בנושא,יש מבחר גרביונים שחורים אפורים.. תכלס,מתחילת החורף לא שמתי גרביון-רגל..

אבל לפעמים זה יפה

לשים גרביון רגל מתחת למגף, ולמה ניזכרתי , כי קניתי נעליים לאק מזה מזה יפות וגיליתי שמלאי הגרביונים ללא נקבים חסר.

yeudit s

New member
אני מרגישה יותר בנוח ללכת עם

גרביון שחור גם כי קר וגם כי ככה אני מרגישה פחות חשופה עם חצאית קצרה.ואגב מי החליט שמגף מחייב חצאית קצרה?אני לובשת גם עם ארוך.

yeudit s

New member
כשחושבים על זה

גם אני כל החורף רק עם שחור אפור חום וכו.אגב כשמתחיל חור קטן לשים לק שקוף זה סותם.

yeudit s

New member
חח..עוד מודה..אולי המודה הבאה.

בכל אופן התכונתי במקום שלא רואים.

מסכימה איתך

באמת בחורף התקציב מצטמצם לחצי לפחות. יש גרביונים משגעים שלא נקרעים בכזו קלות כמו ה15. בקיץ זה ממש גרביון ליום או ליומיים.

למעלה