גרביונים אטומים

הילית111

New member
גרביונים אטומים

גרביונים אטומים הי לכולם אני רוצה לקנות גרביונים (לא אלו שנגמרים בכף הרגל) אטומים טובים בזארה ראיתי ב 70 שח ונשמע לי קצת יקר לגרביונים –סהכ בסוף תמיד מגיעה הרכבת...ובמקומות אחרים ראיתי גם ב 80 שח ומעלה –יש הצדקה לזה? כמה זמן כבר מחזיק גרביון ? איפה אני קונה גרביונים אטומים (כמעט לגמרי ) במחיר שפוי ? בס.פ היה גרביונים כאלו אטומים ב 33 שח בחום ושחור אבל אני לא מוצאת אותם יותר באף מקום. אני מחפשת בצבעים סולידים אפור שחור חום כהה אשמח להפניות ברעננה ובכלל תודה וצהרים טובים

Fun Fair

New member
גרביונים או טיץ?

אני ראיתי אתמול ב...שופרסל דיל (!) בנתניה- גם טייצים וגם גרביונים ללא רגליות ב 39.99 ש"ח. בסופר פארם- גם אני מחפשת בנרות! אני מתה על הגרביונים של לייף (הם יצידים, עמידים בכביסות ובצבעים נהדרים) והם פשוט נעלמו כלעומת שבאו! מציעה לך לנסות במשביר. יש עכשיו סופעונה מטורף ושווה לבדוק. אגב, יש לי גרביונים שמחזיקים אצלי קרוב לשנה. פשוט צריך "להתנהג" אליהם יפה

Fun Fair

New member
במקרה הייתי היום באבן גבירול

אני חושבת שבמס' 145 או משהו כזה, בחנות שיש בה בדיוק מה שאת מבקשת ב 40 ש"ח. חנות שנראית קצת "ענתיקה" אבל עם מבחר לא רע. אם את בסביבה, שווה לנסות. כמו כן, נזכרתי שברח' זידנגוף (איפשהו ליד פינת פרישמן,אם את עם הפנים לכיוון מערב, זה מצד ימין) יש חנות עם מבחר ענקי.

nickey

New member
אכן, זו ברח' דיזנגוף

פינת פרישמן - קוראים לה לבנבנים
אני גם מוצאת המון בחנויות ענתיקות כאלה של הלבשה לנשים, מצאתי שם דברים הזויים מאוד.

Tali1912

New member
גרביונים אטומים

הנה פה ~~~~~~~> כל האינפו' + ציטוט קצרצר מבלי לרפרף יותר מידי לכתבה ולהגיע ישר לעניין של... איפה וכמה
: תעריף: כל רשת שמחזיקה מעצמה התארגנה על גרביונים כהים. במתאים לי, BEBE, רנואר, המשביר לצרכן וגולדברי אפשר למצוא זוג ראוי במחירים שנעים בין 20-70 שקלים. בערים הגדולות ניתן גם למצוא חנויות מתמחות להלבשה תחתונה המציעות גרביונים מיוחדים עם עיטורים לא שגרתיים שיעשירו לך את המלתחה" גרביונים אטומים

למעלה