גרא

דייייי

New member
גרא

אני כותב לך כי זה נשמע שאתה מנהל פורום אולי פסיכו... נישבר לי מהחיים אני לא רואה עתיד מבולבל הכי כישלון מה שלא ההיתי פעם אבל מה לעשות שיש כאלה הורים שמשחקים אותה עדיני נפש ובבית יודעים לאמר לך כמה אתה0 ולהשמיץ אותך עד שאתה מאבד כיון שאתה לא יודע למה אתה חיי בא לי למות אני ה0 "הילד הקטן" ה"סתום"

טל קר

New member
הורים יכולים להיות צרה צרורה,

ויש בהחלט הורים שכדאי לשמור מהם מרחק כמה שיותר גדול. אבל גם אם בתחום שנקרא "הורים" המצב על הפנים, יש עוד תחומים. יש את מה שמענין אותך, והתחביבים שלך, והחברים שלך, והמשפחה שתקים לך, והחוויות שלך, וההנאות שלך (מספר, מסרט, מאוכל, משיחה, מיצירה) והעבודה שלך, והתרומה שלך. אל תוותר על החיים שלך, רק כי תחום אחד, שלא בהכרח יש לך שליטה עליו, נדפק ככה. תפצה בתחומים האחרים.

גרא.

New member
דיי,אם הבנתי נכון, אתה כבר אדם בוגר

אתה בן 20,חי בבית הוריך.ואלה כדבריך, יורדים לחייך,רואים בך כשלון ופשוט ממאיסים עליך את החיים.כיוון שאי אפשר לחנך הורים מבוגרים,לא על ידי הסבר או טיפול,הדרך הנכונה להראות להם שאתה כן שווה משהוא, היא על ידי כך שתוכיח להם שאתה כן יכול להצליח..הצלחה בעיני, היא יציאה לחיים עצמאיים מחוץ לבית.לא הזכרת אם אתה עובד, או מה בכלל אתה עושה.אבל כדאי שתדע,למרות שיש בעייה עם מציאת עבודה מתאימה, אתה יכול היום לעשות כל עבודה,לעבוד גם בבניין, ובכל עבודה פיזית אחרת.בכסף שתרויח,תוכל לשכור חדר בדירה עם שותפים..ועוד ישאר לך כסף לצרכים האחרים שלך..העובדה שאתה תהיה עצמאי,תרויח כסף,ותקיים את עצמך,ללא הוריך..היא שתוכיח להם שאתה אדם בוגר,יכול ומצליח..להשאר בבית,להרגיש את מה שתארת, ולחכות לנס,חבל"ז אתה חייב לעשות משהוא עם עצמך,כפי שהוצע גם להתמקד בתחום החברתי,לצאת לבלות,ולנצל עד כמה שאתה יכול את מה שהחיים מציעים לך מחוץ לבית.

למעלה