גרא - יש לי שאלה

Ross Geller

New member
גרא - יש לי שאלה ../images/Emo47.gif

שלום גרא
יש לי שאלה אלייך: לפעמים אני נקלע במצבים בהם אני משוחח עם אנשים וזה מגיע למצב שבו הם ממש נפתחים אלי ומספרים לי דברים אישיים ורוצים לקבל את דעתי, רוצים שאני אדבר אתם ואסביר להם מה כדאי לעשות, אני רק בן 15 ואני לא תמיד יכול לעזור להם ולא תמיד יכול להגיד להם את הדבר המועלי ביותר - אך אני מפחד שאם אגיד להם משהו לא נכון אז הוא יכול להזיק להם, אבל אם אני אגיד להם שאני לא יכול לעזור אז זה יעליב אותם... אז מה כדאי לי לעשות כאשר אני נקלע למצב שבו מישהו מנסה להתייעץ איתי בנושא חשוב וממש אישי? ותדע, אני מאוד מאוד אוהב לעזור לאנשים ולמרות שאני רק בן 15 אני אפילו יכול לחשוב כמו מבוגר.... ross geller פורום "חברים"

גרא.

New member
גם אני כשאני לא יודע את התשובה,אומר

בפשטות,מצטער,אין לי תשובה.אני מוכן לבדוק ולהתייעץ,ויתכן שמאוחר יותר תהיה לי תשובה עבורך.כוונתי לומר בכך,שאין כל פסול בכך שאינך יודע מה לומר.ואין ספק שכדאי לך להמנע מלתת תשובות סתם.כדבריך,כאלה שאולי יכולות דווקא להזיק.כדאי תמיד שתדע מהו גבול המותר,ולפי שעה,עד שתתבגר יותר,תרכוש נסיון וידע,תוכל להרחיב.ומכאן,כשאתה מרגיש שהשאלה גדולה עליך,ואתה עלול להזיק.פשוט אמור כמוני,אני מצטער,אבל אין לי תשובה.

למעלה