גראפיטי?

DoubleD

New member
אז ככה. . .

אני אגיד לך בדיוק מה קורה פה, ולמה לא מגיבים, הם פשוט המומים מדי וחסרי מילים, הם לא יודעים איך לבטא את מה שהם רוצים להגיד לך שזה בעצם מסתכם בכמה מילים: "וואו! גאונות, אומנות, כישרון והרבה יופי!" במקום זה, הם יושבים מול המסך ונושכים את איגרופיהם וקולטים שאין להם טעם לחיים, כי הם לעולם לא יגיעו לרמות כאלו ואחרות. בשלב זה, הם לוקחים טוש ומנסים לחקות את היצירות על פתקית או חתיכת דף שנמצאת ליד המחשב. נסיון עלוב. נסיון כושל. עכשיו הם כבר יודעים. הם מעדיפים להתעלם מהכאב, וכך גם מהשירשור. לחיות בהכחשה בריאה. נסלח להם. הם בסך הכל בני אדם. חזק ואמץ! |נשיכה|DouBle-D-

BiG D

New member
ייייייה מאאאאאן

משה... מאחוריך! וברצינות הראשון ממש ממש יפה, אהבתיייי השני פשוט מאוד, אבל עדיין הצורה של האותיות יפה והכתר יצא מאוד נחמד ואל תקטלו אותו, זכרו נא שהילד שחור.. אז הכל בסטנדרטים יותר נמוכים.. אההה אחרים

double M

New member
תודה. כמה אני בסולם שחורים?

או שאתה יודע לדרג רק בסולם ורודים? מקסימום תשאל את כל החברים שלך......

AcE666

New member
יפה מאוד

יחסית למתחיל חבר שלי גם מתחיל ושלו ממש אבל ממש מכוער... יש לך ידע קודם בציור? כאילו שאני התחלתי לא ידעתי אפילו לצייר מרובע ישר...

שאלה

איפה נמצא הקיר הזה שעליו ציירת את הגרפיטי? ושל מי המכונית הזו שציירת עליה גרפיטי? או שציירת והדבקת את הגרפיטי על תמונות במחשב? כי הגרפיטי שמצויר על המכונית נראה ממש מודבק,גם רואים שורות של מחברת.... אבל זה ממש יפה,ויש לך כישרון!

double M

New member
קודם כל תודה......

זה קיר של איזה בניין קטן של ביוב או משו כזה באיזור כאן. אל תשאלי באיזה איזור. והמכונית? מאיפה לי לדעת של מי היא. סתם מכונית נטושה.....

double M

New member
ואם אנחנו כבר מדברים על גראפיטי....

כל מי שעושה גראפיטי שיישרשר הודעה ואם יש אז שיוסיף איזה תמונה של גראפיטי שהוא עשה. סתם כדי לדעת.....

Oleg Silver

New member
אני עושה

ועשיתי כבר 3 פעמים גראפיטי על קיר. וכבר פיתחתי את התמונות אבל יקח לי זמן לסרוק ולעלות את זה לפה.

למעלה