גראפיטי קדוש...

גראפיטי קדוש...../images/Emo42.gif

שימו אל ליבכם...גראפיטי קדוש בעירנו על כל צעד ושעל....תמונה לשיפוטכם ואולי גם להנאתכם! כיף לראות שיש פורום כזה עירני לעיר באר שבע!!!

yellow cheese

New member
ואנדליזם-לא בבית ספרנו..../images/Emo4.gif

לא גרפיטי של "מוות לערבים" לא גרפיטי של "שלום עכשיו!" לא גרפיטי של "כהנא צדק-יגורשו הערבים" לא גרפיטי של "נ..נח..נחמ..נחמן מאומן" (או מה שלא יהיה!) לא גרפיטי של "רחל/בתאל/שמחה/נטלי/רויטל- אני אוהב אותך!" גרפיטי זה רע! בהחלט רע! מלכלך ת´עיר, נותן תחושה של זלזול.
לא אוהבת את עניין הגרפיטי על קירות בכלל..על אחת כמה וכמה שזה לא חוקי! אמרו לא לגרפיטי!!!

MishaB7

New member
../images/Emo31.gif לפעמים גרפיטי זה יפה ../images/Emo70.gif

עזבי את זה שזה לא חוקי לרגע. יש גרפיטי ויש גרפיטי, גרפיטי של "שמעון הגבר" על הבניין זה באמת לא יפה אבל יש גרפיטי יפים. לפני שציירו את הציורים על הקיר בנחל עשן, היו שם גרפיטי מאוד יפים של אנשים באמת מוכשרים שהשקיעו, זה הוסיף ליופי של הקיר ומקומם שם נראה טבעי מתמיד. מי שזוכר, היה שם גרפיטי שהיה כתוב בו "ACE" ועוד כל מיני בסגנון, היה ממש יפה, עכשיו נשאר שם מעט ודווקא את היפים מחקו.

oleg_kh

New member
צודייק בהחלייט !!!

אני גם מכי´ר ת´בנאדם שצייר חלק מהדברים שם...מוכשר! מה מחקו??? לא הייתי שם כבר איזה חצי שנה חחח יותר נכון הייתי אבל לא הסתכלתי על הקיר.

yellow cheese

New member
לא אמרתי שכולם מכוערים..

יש ברחבת הביג על העיגולים גרפיטי. זה חביב. אבל התכוונתי לריסוס שמות וכאלה..שזה מכוער! אבל עדיין, גרפיטי מכל סוג שהוא-

זה מזכיר לי

כשהיינו בפולין ראינו הרבה גרפיטי בסגנון: דלית הכוסית...ימותו הנאצים...איציק וטלי לנצח... והקטע הוא שהשמות האלה היו כתובים על קירות של בתי כנסת, על שערים של בתי קברות...

twigy

New member
זה מגעיל שהם עושים את זה

במקומות שיש להם ערך היסטורי יש מקום לגרפיטי איכותי בעיר לדעתי, אבל זה ? זה חרא גם מבחינת המיקום וגם מבחינת הביצוע. מה זה בכלל נחמן מאומן ? שאני אדע הורגים אותו.

yellow cheese

New member
נחמן מאומן.. (ממה שידוע לי)

היה רב גדול, הוא מת. הוא חי בעיר אומן שברוסיה.. הוא קבור בעיר אומן (עיר שרוב האוכלוסיה שלה היא-יהודים דתיים..)! [נכון שתרמתי לך פיסת מידע
]

twigy

New member
אבל למה אני צריך לשמוע כל הזמן

את השיט הזה של נ נח נחמ.. זה לא מעניין לי את ה- צריך יום אחד לתפוס מישהו שרושם את זה ולרסס לו על כל הגוף נ נח נחמ נחמן מאומן

Jewcifer

New member
בואו ואני אסביר לכם למה כתוב בכל

חור תחת אפשרי את הזבל´ה הזה נ נח נחמ נחמן מאומן. אז ככה: כל המכוערים שכותבים את זה מאמינים שאם זה יהיה כתוב בכל כך הרבה מקומות ויקרה מצב שבו כל האנשים ביחד יגידו בלב את השטות הזאת-המשיח יבוא!!!!!!! נכון שזה יפה!

twigy

New member
גם אני רוצה להמציא משהו !

למה רק להם מותר! טוב מעכשיו אם כולם יגידו עמוק בלב "הופה הופה טרללה ליי טרילי טרילי לי ימבה ליי" יגיע שמעון מהפיצוחיה ויעשה שלום בשכונה ד´ ! יאללה תתחילו להפיץ את זה בחוצות העיר. "הופה הופה טרללה ליי טרילי טרילי לי ימבה ליי" "הופה הופה טרללה ליי טרילי טרילי לי ימבה ליי"

למעלה