גראס- תעזרו לי דחוףף

גראס- תעזרו לי דחוףף

או.קיי אז ככה, לפני 3 חודשים התחלתי לעשן גראס, ובשבועיים האחרונים התחלתי לעשן כל יום 3 פעמים ביום. התחלתי לעשן בגלל שאהבתי את חבר של לשעבר (חצי שנה), ובמשך החצי שנה הזאת לא הפסקתי לבכות כל יום! לכן התחלתי לעשן, וזה עזר, מאוד! זה השכיח אותו, בכלל לא היה אכפת לי אם הוא קיים. והכי חשוב, הפסקתי לבכות. לפני 4 ימים הלכתי לחבר לשעבר, וסיפרתי לו שהתחלתי לעשן בגלל שאני אוהבת אותו, ואז הוא אמר לי שהוא דואג לי ושהוא לא רוצה שאני יעשן, ואם אני יעשן שוב אז הוא יילך לאותם אנשים שעישנתי איתם ויפרק אותם, ובנוסף לזה הוא לא ידבר איתי. לכן הפסקתי לעשן, וזה היום הרביעי שלא עישנתי. אבל אני מרגישה שאני לא מחזיקה מעמד. שוב התחלתי לבכות בלי הפסקה, ושוב אני נכנסת לדכאונות הממושכים האלה. אני מרגישה שאני כל שניה עומדת להרים טלפון לידיד שלי שנלך לעשן. אבל אני מנסה להתאפק, בבקשה תגידו לי מה אני יכולה לעשותתת...........

doodidoo

New member
יש לי תשובה לא נחמדה

מסתבר שהעישון לא פתר את הבעיה אלה רק דחה את ההתמודדות איתה. זה אולי נשמע פלצני משהוא אבל את עוד תעברי בחיים דברים הרבה יותר קשים ואני בטוח שיבוא יום ואת תביטי על המשבר שאת עובר עכשיו בעיניים מפוקחות מלאת הבנה שטוב שזה קרה. בתור אחד שבגיל 15 התחיל לעשן מאותה סיבה שלך (חוסר רצון, יכולת, כלים להתמודד עם הגיל המשוגע הזה) והתעורר בגיל 30. גיליתי שלא פתרתי כלום וחוץ מאשר הצרות שהשימוש הביא לי אני נאלץ להתמודד עם מצבים שאנשים נורמליים לומדים להתמודד איתם בגיל ההתבגרות, כמו למשל איך להתמודד עם פרידה / דחיה. יהודי חכם אחד (אלברט אינשטיין) אמר מזמן שהכל יחסי ומה שנראה לך היום כסוף העולם מחר יתברר כאפיזודה חולפת. מה שאת עושה (וגם אני כמובן עשיתי במשך שנים ) זה לנסות לטפל בפצע מוגלתי שיש לך בנשמה - הפרידה מהחבר באמצעות פלסטר - הגראס. אין מה לעשות חמודה פלסטר רק יסתיר את המוגלה הוא לא יעביר אותה ואת לדעתי הלא מלומדת צריכה לטפל בה אחרת. אם בכל זאת תמשיכי לעשן (הסיכויים לכך גבוהים לצערי) אז שיהיה לך בהצלחה ואני מאחל לך אחה חיים. בכל מקרה הגעת למקום הנכון ואני מקווה שתמשיכי לשתף אותנו בכאב האמיתי והמוכר לרבים (אם לא לכולם) כאן בפורום.

kapcha

New member
סטלנית,כולם מכירים את....

התשובה לשאלה מה ההבדל בין חכם לפיקח,החכם יודע לצאת ממצבים בעוד אשר פיקח אינו נכנס אליהם מלכתחילה.מה את?

axioma

New member
הכל תלוי בנקודת המבט

זה לדוגמא מה שאני אומר: חוזק זה לא היכולת לא להיכנס למצבים קשים ואף פעם לא ליפול, חוזק זו היכולת לקום אחרי כל נפילה.

היי שירן

אם הבנתי אותך נכון שירן את התחלת לעשן גארס כדי לשכוח מחבר לשעבר שלך.אולם עצם העישון לא הצליח להשכיח אותו ממך לגמרי עובדה שחזרת אליו בוכה . למעשה את לא מעשנת כעת לא משום שאת לא רוצה או כבר לא נהנת יותר או שהבנת שהגראס מזיק לך . אלא בגלל אותו איום של חבר שיפרק את הספקים ויגרום לך לאי נעימות ואף עלול לחשוף את סודך ברבים.ועכשיו שאת ללא הגראס את בדיכאון. אז איך את יוצאת מהמילכוד הזה??מה את יכולה לעשותתת?? לדעתי את צריכה לטפל ראשית בדיכאון שלך במצב רוח הנחס שלך בהרגשת הדחיה שלך וזה שרועי כבר לא רוצה בך יותר כחברה. וברגע שתצליחי להתמודד עם הקשיים הללו ואולי אף להכיר חבר חדש אולי כבר לא תזדקקי יותר לגראס. וכאן נשאלת השאלה איך את מישמת את זה ? אז קודם כל לדבר ולספר וגם לבכות לאדם בוגר שאת סומכת עליו או עליה יכול להיות אחות גדולה אמא היועצת או כל אחד ממוקדי הסיוע למען הילד. שירן אני מודע לכך שהצעד הראשון הוא הקשה ביותר!!! אני בהחלט סומך עלייך ועל רצונך לעזור לעצמיך . שלך עודד אני פה בפורם לרשותך מוזמנת להמשיך לכתוב ולספר

axioma

New member
לא יודע מה איתך

אבל אני אישית מחזיק בדעה שלהתחיל לעשות דברים שכאלו (בין אם זה גראס או קריסטלס) בגלל משהו\מישהו אחר ולא בגלל הרצון הטהור והיציב שלך לעשות אותם - זה מתכון לרע.

killemall82

New member
בעיה אחרת

הבעיה היא שהגראס הוא ממכר נפשית ולא פיזית דבר שמצד אחד חיובי (חיובי זאת אומרת יותר טוב מסמים שממכרים פיזית), לכן הבעיה היא בקופסה... דבר שאפשר להתגבר.. היי חזקה בובה

למעלה